אוכל
1.8 מיליון צפיות בטיקטוק: מתכון לאסאדו וריבת בצל שכבש את הרשת
30 מיוצרי התוכן הקולינריים המובילים בישראל לקחו חלק בפוד צ'אלנג' של טיקטוק ישראל. המתכון של קובי אדרי ("יאבלולו שמבלולו") לאסאדו עם ריבת צל היה הוויראלי ביותר - וזה המתכון
הכי ויראליים ברשת: המתכונים שכבשו את הפוד צ'אלנג' של טיקטוק ישראל. 30 מיוצרי התוכן הקולינריים המובילים בישראל לקחו חלק בתחרות הקבוצתית שהפגישה בין יוצרים ותיקים וחדשים לאתגרי בישול יצירתיים שהתחדשו מדי שבוע.
יוצרי התוכן חולקו לשישה צוותים, עברו יחד צילומים משותפים ואתגרים קבוצתיים, ויצרו מאות סרטוני אוכל מקוריים.
הפרויקט זכה למעורבות שיא מהקהל כאשר למעלה מ-130 מיליון צפיות נרשמו עד כה לסרטונים שפורסמו - נתון מרשים מאוד גם ביחס לפרויקטים בינלאומיים. האתגרים שנדרשו המשתתפים להתמודד איתם היו מציאת הארוחה הכי שווה בפחות מ-50 שקלים, הכנת מנות עם מרכיב מפתח בהפתעה, ויצירת מתכון ויראלי.
בין המשתתפים הבולטים בפרויקט ניתן למצוא את קובי אדרי ("יאבלולו שמבלולו"), לירן רוזן, בני הזוג שחר וונג ואורן בן מיכאל, השף דוד גדג', גל שמו ("רעבים ברעבך"), אור בן אוליאל, שיר צ'יפ אשכנזי, ענת אלישע, רובי מיכאל, בן שי, אור טולדנו ואביאור ספיר. את הפרויקט ליווה כמנחה יוצר התוכן אור לאון ("31 יום בקוריאה וביפן").
המתכון של קובי אדרי - אסאדו בריבת בצל
מרכיבים:
2 קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות
2 ק"ג בצלים לבנים פרוסים
2 ק"ג בצלים סגולים פרוסים
3 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית קינמון
2 כפות סילאן
2 קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות
2 ק"ג בצלים לבנים פרוסים
2 ק"ג בצלים סגולים פרוסים
3 כפות שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית קינמון
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה וצרוב היטב מוסיפים את הבצלים
מוסיפים את הסילאן והמלח ומוסיפים טיפונת שמן
נותנים לבצל 20 דקות להיטגן היטב תוך כדי ערבוב מידי פעם
מכסים ומבשלים ל-30 דקות על אש בינונית
אחרי 30 דק, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
מכבים את האש, שמים נייר אפייה ומכסה
מכניסים לתנור לשלוש שעות על 160 מעלות טורבו
מגישים עם אורז
בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה וצרוב היטב מוסיפים את הבצלים
מוסיפים את הסילאן והמלח ומוסיפים טיפונת שמן
נותנים לבצל 20 דקות להיטגן היטב תוך כדי ערבוב מידי פעם
מכסים ומבשלים ל-30 דקות על אש בינונית
אחרי 30 דק, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
מכבים את האש, שמים נייר אפייה ומכסה
מכניסים לתנור לשלוש שעות על 160 מעלות טורבו
מגישים עם אורז
@kobiedri אסאדו בריבת בצל משני מרכיבים בלבד!!!! אסאדו בריבת בצל כל מה שאתם צריכים זה 4 קג בצלים ו 2 קג אסאדו חתוך קוביות עם העצם אתגר האוכל הגדול של טיקטוק חזר 30 יוצרי תוכן חולקו לשישה צוותים המשימה הפעם חומר גלם לנו נתנו בצל ולנו יש את הצוות הטוב ביותר חחחח תזכרו את השם פוד- מסאג׳ אני יעל קצב אביאור ספיר מאור בצלאל אור טולדנו ועמית קמינסקי מרכיבים: - 2 קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות - 2 קג בצלים לבנים פרוסים - 2 קג בצלים סגולים פרוסים - 3 כפות שמן זית - כף מלח - כפית פלפל שחור גרוס - כפית קינמון - 2 כפות סילאן אופן ההכנה: - בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה וצרוב היטב מוסיפים את הבצלים - מוסיפים את הסילאן והמלח ומוסיפים טיפונת שמן - נותנים לבצל 20 דקות להיטגן היטב תוך כדי ערבוב מידי פעם - מכסים ומבשלים 30 דקות אש בינונית - אחרי 30 דק מוסיפים 2 כוסות מים רותחים - מכבים את האש שמים נייר אפייה ומכס למי שהמכסה לא מתאים לתנור יכול לעטוף ברדיד אלומיניום - - מכניסים לתנור לשלוש שעות 160 מעלות טורבו כדאי שתשימו נייר אפייה ואז מכסה כדי לשמור שהנוזלים לא יעלמו ובכל אופן תשגיחו כל שעה שלא חסר נוזלים אם חסר תמיד אפשר להוסיף חצי כוס של מים רותחים - זהו מגישים עם אורז באהבה - בתאבון #tiktokilfoodchallenge #foodmassage #פוד_מסאג׳ @Or Toledano | אור טולדנו @Avior Sapir FoodBlog @Yael kazav / לבשל עם יעל @Maor Betzalel ♬ צליל מקורי - Kobi Edri
ההרשמה לתחרות הסתיימה ב-26.07 ונפרסם בקרוב את המתכון המנצח מבין כלל המשתתפים של יוצרי התוכן.
עוד ב-
עוד מתכונים ויראליים: מתכון של בן שי לצ'יפס מדפי אורז (שהגיע לכמיליון צפיות), ומתכון ונוסף של קובי אדרי, הפעם לארוחת צהריים שילדים אוהבים - הכוללת אורז, אפונה וחזה עוף (כ-800,000 צפיות).
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpg)


