אוכל

השף הישראלי האהוב כובש את ניו יורק: איפה תפתח 'מותק'?

?"מותק" כובשת את ניו יורק: רשת המסעדות המיאמית של השף הישראלי צ'רלי לוי מביאה את הטעם הים-תיכוני לתפוח הגדול. במקביל, החברה בראשותו של המסעדן מתכננת להשיק את המאפייה "סומסום בייקרי" במתחם בטרי פארק המרכזי
מערכת ice | 
קוקטיילים (צילום pixabay)
רשת המסעדות המבוקשת "מותק", שכבשה את מיאמי עם שבעה סניפים המגישים מטבח ים-תיכוני ישראלי, עומדת לכבוש את ניו יורק במהלך דרמטי שיביא איתו טעמים אותנטיים ורעננים לתפוח הגדול.
חברת "האפי קורנר הוספיטליטי" שבבעלותו של יזם הקולינריה הוותיק צ'רלי לוי, מתכננת השקת שלושה מיקומים אסטרטגיים במנהטן ובברוקלין: סניף ברחוב וית' 168-170 בוויליאמסבורג הטרנדי, מסעדה ברחוב ברודוויי 928 ברובע הפלטיירון התוסס, ופרויקט שאפתני בכתובת 2178 ברודוויי שירש את המיקום המוכר של הסרפינה הפופולרית. במקביל, החברה מתכננת להשיק את המאפייה המקצועית "סומסום בייקרי" במתחם בטרי פארק המרכזי.

על פי ניו יורק פוסט לוחות הזמנים המתוכננים משקפים אסטרטגיה מדורגת וחכמה: הסניף הראשון ברובע האפר ווסט סייד יפתח את שעריו ב-2026, בעוד שני האחרים צפויים להתחיל לפעול כבר בסוף השנה הנוכחית. מדובר במהלך עסקי מחושב שמנצל את המוניטין המבוסס שרכשה הרשת בפלורידה ואת הניסיון הרחב של לוי, שחי בניו יורק במשך עשרים שנה מלאה לפני שעבר למיאמי ובנה שם את האימפריה הקולינרית שלו. "מיאמי נקראת לעתים קרובות הרובע השישי של ניו יורק", מסביר לוי בהתלהבות, "אז הרחבה לכאן מרגישה כמו הצעד הטבעי וההגיוני הבא במסעות הקולינרית שלנו".
יזמות האוכל החדשנית של לוי, שמתבססת על ידע עמוק בשוק הניו יורקי בשילוב עם הבנה מקצועית של הטעמים ממיאמי, עשויה להפוך להצלחה מסחרית משמעותית שתשפיע על הטרנדים הקולינריים בכל מנהטן ובאזור הניו יורקי הרחב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה