אוכל
שוקולד דובאי עם 18 גרם חלבון: מקס ברנר תקלע ללב המתאמנים?
לאור ההצלחה, מקס ברנר משיקה 4 טעמים חדשים לסדרת חטיפי השוקולד מועשר בחלבון כולל חטיף חלבון שוקולד דובאי. יוסי קובה מנהל שיווק מקס ברנר: "לא רצינו ליצור עוד חטיף עם תחליף בטעם שוקולד"
"מקס ברנר" היא רשת ישראלית בינלאומית של ייצור שוקולד שמונה יותר מ-30 סניפים ברחבי העולם, מה שהופך אותה לרשת ברי השוקולד הנפוצה ביותר. לאחר ההצלחה של חטיף שוקולד וקרם אגוזים המועשר ב-20 גרם חלבון שזכה להצלחה מסחררת בקטגוריה, חברת השוקולד משיקה 4 טעמים חדשים בסדרת חטיפי השוקולד המועשרים בחלבון.
בין הטעמים שיושקו: חטיף חלבון שוקולד דובאי עם 18 גרם חלבון, חטיף חלבון שוקולד חבל וקרמל מלוח עם 18 גרם חלבון, חטיף חלבון קרם פיסטוק בציפוי שוקולד לבן עם 20 גרם חלבון וחטיף חלבון שוקולד חלב ועוגיות קרמל עם 21 גרם חלבון.

מקס ברנר חטיף חלבון שוקולד צילום Studio DiTales
יוסי קובה מנהל שיווק מקס ברנר: "לאור ההצלחה והביקוש הגבוה לחטיף החלבון שוקולד וקרם אגוזים שהשקנו בשנה שעברה, החלטנו להרחיב את הקטגוריה עם 4 טעמים נוספים ומיוחדים. כדי לשמור על הקו הייחודי של סדרת חטיפי החלבון שלנו, גם הפעם השתמשנו בחומרי גלם איכותיים ובשוקולד אמיתי תוך שמירה על ערך פורטאין/חלבון גבוה של בין 18-21 גרם חלבון בחטיף".
עוד ב-
הוא מוסיף: "לא רצינו ליצור עוד חטיף עם תחליף בטעם שוקולד כמו רוב חטיפי החלבון המצויים כיום בשוק, אלא ליצור לראשונה סדרת חטיפי חלבון עם שוקולד אמיתי וטעים של מקס ברנר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpg)


