אוכל

כחודשיים אחרי: טיקטוק ישראל מכריזה על הזוכים באתגר האוכל הגדול

לאחר עיכובים רבים, כמעט חודשיים לאחר התחרות, הוכרזה הקבוצה המנצחת בפוד צ'אלנג' של טיקטוק ישראל עם פרס מפנק של חופשה קולינרית באירופה. בתחרות השתתפו 30 יוצרי תוכן עם למעלה מ-130 מיליון צפיות לסרטונים | זו הקבוצה הזוכה
דסק דיגיטל | 
טיקטוק (צילום shutterstock)
לאחר מאות סרטוני אוכל ויותר מ-130 מיליון צפיות, הוכרזה הקבוצה המנצחת בפוד צ'אלנג' של טיקטוק ישראל - הפרס: חופשה קולינרית באירופה.
כזכור, במהלך חודש יולי, 30 מיוצרי התוכן הקולינריים המובילים בישראל לקחו חלק בפוד צ'אלנג' של טיקטוק ישראל - תחרות קבוצתית שהפגישה בין יוצרים ותיקים וחדשים לאתגרי בישול יצירתיים שהתחדשו מדי שבוע. הם חולקו לשישה צוותים, עברו יחד צילומים משותפים ואתגרים קבוצתיים, ויצרו מאות סרטוני אוכל מקוריים.

המשתתפים בתחרות. צילום: טיקטוק
הפרויקט זכה למעורבות שיא מהקהל כאשר למעלה מ-130 מיליון צפיות נרשמו לסרטונים שפורסמו - נתון מרשים מאוד גם ביחס לפרויקטים בינלאומיים. האתגרים שנדרשו המשתתפים להתמודד איתם היו מציאת הארוחה הכי שווה בפחות מ-50 שקלים, הכנת
מנות עם מרכיב מפתח בהפתעה, ויצירת מתכון ויראלי.
עתה, לאחר עיכובים רבים של כמעט חודשיים מאז סיום ההצבעות, טיקטוק ישראל הכריזה על הזוכים באתגר האוכל – פוד צ’אלנג’ ייחודי שהפגיש בין יוצרים ותיקים לחדשים סביב אתגרי בישול יצירתיים. הקבוצה הזוכה היא "פוד מסאג'" – הכוללת את אביאור ספיר, אור טולדנו, עמית קמינסקי, יעל קצב וקובי אדרי, וחבריה יזכו בחופשה קולינרית משותפת בחו"ל.
התכנים הוויראליים ביותר היו מתכון של קובי אדרי לאסאדו בריבת בצל (שהגיע לכ-1.4 מיליון צפיות), מתכון של בן שי לצ'יפס מדפי אורז (שהגיע לכמיליון צפיות), ומתכון ונוסף של קובי אדרי, הפעם לארוחת צהריים שילדים אוהבים - הכוללת אורז, אפונה וחזה עוף (כ-800,000 צפיות).
 
@kobiedri אסאדו בריבת בצל משני מרכיבים בלבד!!!! אסאדו בריבת בצל כל מה שאתם צריכים זה 4 קג בצלים ו 2 קג אסאדו חתוך קוביות עם העצם אתגר האוכל הגדול של טיקטוק חזר 30 יוצרי תוכן חולקו לשישה צוותים המשימה הפעם חומר גלם לנו נתנו בצל ולנו יש את הצוות הטוב ביותר חחחח תזכרו את השם פוד- מסאג׳ אני יעל קצב אביאור ספיר מאור בצלאל אור טולדנו ועמית קמינסקי מרכיבים: - 2 קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות - 2 קג בצלים לבנים פרוסים - 2 קג בצלים סגולים פרוסים - 3 כפות שמן זית - כף מלח - כפית פלפל שחור גרוס - כפית קינמון - 2 כפות סילאן אופן ההכנה: - בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה וצרוב היטב מוסיפים את הבצלים - מוסיפים את הסילאן והמלח ומוסיפים טיפונת שמן - נותנים לבצל 20 דקות להיטגן היטב תוך כדי ערבוב מידי פעם - מכסים ומבשלים 30 דקות אש בינונית - אחרי 30 דק מוסיפים 2 כוסות מים רותחים - מכבים את האש שמים נייר אפייה ומכס למי שהמכסה לא מתאים לתנור יכול לעטוף ברדיד אלומיניום - - מכניסים לתנור לשלוש שעות 160 מעלות טורבו כדאי שתשימו נייר אפייה ואז מכסה כדי לשמור שהנוזלים לא יעלמו ובכל אופן תשגיחו כל שעה שלא חסר נוזלים אם חסר תמיד אפשר להוסיף חצי כוס של מים רותחים - זהו מגישים עם אורז באהבה - בתאבון #tiktokilfoodchallenge #foodmassage #פוד_מסאג׳ @Or Toledano | אור טולדנו @Avior Sapir FoodBlog @Yael kazav / לבשל עם יעל @Maor Betzalel ♬ צליל מקורי - Kobi Edri
אביעד רוזנבוים, מנהל התוכן של טיקטוק ישראל, מסר כי "אתגר האוכל נולד מתוך הרצון לחבר בין יוצרי תוכן לקהל סביב אהבה משותפת לאוכל. ראינו איך הקהל הגיב לתוכן וקיים איתו אינטראקציה מרובה, עם היענות אדירה, צפיות, שיתופים, תגובות ושיח רב בפלטפורמה ומחוצה לה – דבר המוכיח את הצלחת האתגר ואת היכולת של יוצרי התוכן שלנו לאחד קהילות וקהלים סביב התחומים שמעניינים אותם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה