אוכל

מושיק רוט משנה כיוון: זה מה שיקרה מהיום במסעדות שלו

מסעדת &Moshik של השף מושיק רוט, מצטרפת למשרד יחסי הציבור "זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית" אשר יטפל מעתה ביחסי הציבור של המסעדה וכן בליווי התקשורתי האישי של רוט עצמו
מערכת ice | 
מושיק רוט (צילום יחצ)
מסעדת &Moshik  של השף מושיק רוט, מצטרפת למשרד יחסי הציבור "זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית" אשר יטפל מעתה ביחסי הציבור של המסעדה וכן בליווי התקשורתי האישי של רוט עצמו. המהלך מגיע לקראת חגיגות השנה הראשונה למסעדה, החוגגת הצלחה גדולה מאז פתיחתה, ולצד השקת תפריט חדש שייחשף בחודש הבא.
מושיק רוט, מהשפים הישראלים המצליחים ביותר בעולם, עטור בשני כוכבי מישלן על מסעדותיו בהולנד והצליח לבסס עצמו כמי שמביא למטבח שפה קולינרית ייחודית. עם חזרתו לישראל, החליט רוט להקים בתל אביב מסעדה אישית וחדשה, הממוקמת במבנה טמפלרי בשרונה, בעיצובו של האדריכל פיצו קדם.
המסעדה מציעה חוויית Fine Dining אינטימית של עד 20 סועדים בלבד, עם תפריטי טעימות מדויקים המשלבים טכניקות מורכבות, חומרי גלם מוקפדים ופרזנטציה אמנותית.
מאז פתיחתה, זכתה המסעדה לשבחים רבים בתקשורת ובקרב חובבי קולינריה ונחשבת בעיני רבים לאחת החוויות הקרובות ביותר לסטנדרט מישלן בישראל. החיבור עם משרדו של זאביק דרור מסמן שלב חדש בפעילות המסעדה וישנוי כיוון מצדו של השף, שמבקש להעצים את החשיפה התקשורתית בארץ ובעולם.
לדברי מושיק רוט: "&Moshik היא לא עוד מסעדה, אלא פרויקט החיים שלי. החיבור עם זאביק דרור והצוות שלו הוא טבעי עבורי, משרד שיודע לייצר אסטרטגיה תקשורתית רחבה לצד חשיבה קריאייטיבית ואני שמח שהם ילוו אותי ואת המסעדה בהמהלכים הבאים".
לדברי זאביק דרור: "אנו נרגשים לקבל לידינו את הטיפול במערך יחסי הציבור של מסעדת &מושיק היוקרתית והנהדרת. הולך להיות כל כך טעים, יפה ואמנותי שאנו רק מחכים להתחיל את הדרך הזו יחד".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה