אוכל
מבקר המסעדות הקשוח בישראל תחת מתקפה: ''בן אדם מגעיל''
לאחר ששגיא כהן כתב ביקורת קשה: ״האוכל ב׳לפה׳ קלישאתי ובנאלי״, השפית הצעיר דניאל קיציס הגיבה לדברים שכתב בעיתון הארץ: ״כבוד שהוא בא. בן אדם מגעיל״
הביקורת של שגיא כהן ממש לא התרככה עם השנים ושוב טור שלו בעיתון ׳הארץ׳ על המסעדה של השפית הצעירה דניאל קיציס ממסעדת 'לפה' גרר את הביקורת שלה עצמה נגדו ועל האופן שבו הוא כתב את הביקורת.
לדבריו של כהן: ״התכלית שלו: המון לייקים״. בארץ הוא הגדיר בביקורת את החוויה במסעדה עם הכותרת: ׳למה לעמוד בתור בשביל תפריט קלישאתי ואוכל לא יותר מבנאלי''. הוא המשיך וכתב: ״הם לא נותנים תפריטים לממתינים וקצב יציאת המנות כאן היה גורם לברל'ה בשנת חורף להיראות צ’יטה. כלומר הם מייצרים את התור בכוונת מכוון״.
כמו כן הוא ציין: ״התור, לדאבון הלב, הוא הדבר היחיד שנעשה כאן בכישרון... הגיעה סלסלת לחמים שנראתה כמו חלק מעסקת ארוחת בוקר במחיר קבוע שמלון נכלולי סגר עם ועד עובדים כושל: 1 יחידה לחם גרעינים, 2 יחידה לחמנייה עגולה מסוג תפלה. בסלט ענבים לא היו ענבים, בסשימי חיפשנו את הדג והלברק היה קטנטן באופן מחשיד.... אחרי המתנה מורטת עצבים בתור יצאנו רעבים מ"לפה" בפרדס חנה״.
עוד ב-
בתגובה לך קיציס עצמה העלתה סרטון תגובה חריף במיוחד וכועס: ״אני קיבלתי ביקורת מזעזעת של שגיא כהן. לכבוד הוא לי שהוא בא. כאילו פאק, כבוד. איך אני עושה את הדבר הזה לבד? כל כך משקיעה, ואז מגיע מבקר המסעדות שגיא כהן. וואלה, יש עליי. אז לא אהב. בסדר, זכותו. אבל כאילו, כן מרגיש לי כזה בליגה של הגדולים. אני מרוצה מהאוכל, זה מה שאני יודעת לעשות, ואנשים ממש אוהבים את זה. אז אפשר לקרוא לי ׳אושיית אינסטגרם׳, ואפשר לכתוב ׳סלסילת לחמים׳, ואפשר לדבר על פרדס חנה, אבל זה מה שאני יודעת לעשות. יש דברים שאני עוד לומדת לעשות אותם, ובגלל זה שם זה היה יותר כואב לי. נגיד כל הקטע של השירות והפרונט, אני לומדת, אני לא... לא התמחיתי בזה. בן אדם מגעיל״.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.תגובה קטנה של מסעדנית בהתאם (ל"ת)מאיה 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אם כך, הביקורת על המסעדה מוצדקתעופר 09/2025/29הגב לתגובה זו1 0המבקר, מבקר את איכות המסעדה. אין זה מתפקידו לבקר את המאמצים, ההיסטוריה המשפחתית שלך וכו'. לשם כך יש תכנית בשם מאסטר שף. סועד שבא ומשלם ממיטב כספו, מצפה לקבל תמורה לכספו. לא מעניינים אותו הקשיים וחוסר הנסיון של הטבח.סגור



