בריאות

קרן פלס משתפת על המחלה: "וירוס קטלני"

קרן פלס משתפת את עוקביה בהתמודדות עם תסמינים לא פשוטים ומבקשת לדעת האם מדובר בווירוס שמסתובב לאחרונה
קרן פלס (צילום אינסטגרם/ kerenpeles)
מערכת העיכול של קרן פלס ממשיכה להעמיד אותה למבחן, והיוצרת והזמרת שוב מוצאת את עצמה נאבקת בתסמינים לא נעימים באמצע שגרת העבודה. בסטורי חדש שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, שיתפה פלס את עוקביה במצבה הרפואי המייאש, כשהיא מחפשת קצת הזדהות ונחמה ממי שעובר חוויה דומה.
על רקע תמונה פסטורלית של שקיעה בחוף הים וסביבה אנשים המשחקים כדורגל, בחרה פלס לפנות באופן ישיר למעריצים ולשאול "יש איזה וירוס קטלני שמסתובב פה לאחרונה?". האווירה הרגועה בחוף לא ממש הצליחה לשפר את תחושתה, והיא מיהרה להבהיר בחיוך ובכאב כי הים אינו פתרון למצבה "וסליחה מהשקיעה אבל שתלך לחפש אני חייבת נחמת המונים".
העיתוי של התקף התסמינים הנוכחי כואב, שכן לא מדובר באירוע בודד. רק לפני שבועיים בלבד חוו המעריצים דרמה דומה, כאשר פלס שיתפה כי היא סובלת מתסמינים קשים במיוחד כתוצאה מהרעלת מזון, לאחר שאכלה קציצות מקולקלות.
באותו מקרה, הלחץ היה כפול כי היא הייתה מתוכננת להופיע באירוע מרגש לצד חברתה הקרובה, הזמרת מירי מסיקה. פלס תיעדה את עצמה אז כשהיא מנסה להתאושש במיטה ולנוח באמבטיה חמה כדי להספיק להחלים בזמן, וכשהיא פונה לציבור בבקשה "תקשיבו אכלתי קציצות מקולקלות ויש לי חתונה עם מירי בשבת, אז נא לשאת תפילות".

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה