בריאות
החופים המסוכנים: זה העדכון של משרד הבריאות
עוד ב-
לאחר שאתמול (שלישי), פרסם משרד הבריאות אזהרת רחצה בחופים "כורסי" ו"דוגית" שבכנרת, עקב קבלת תוצאות בקטריאליות חריגות, בשתי סדרות רצופות. והזהיר את הציבור מפני רחצה ופעילות ספורט ונופש בחופים אלו, עד להודעה חדשה. כעת, בחדר הבקרה של איגוד ערים כינרת מעדכנים כי בהמשך לדגימות מים שנערכו הבוקר בכל חופי הכינרת, ע"י משרד הבריאות, נמצא כי החופים נקיים ותקינים לרחצה.
הכינרת אחד מיעדי התיירות הפופולאריים ביותר על הישראלים נהנתה מתנועת נופשים רבה גם באביב האחרון. ערב חג הפסח, בתי המלון וחדרי האירוח והאטרקציות דיווחו על תפוסות גבוהות במיוחד של מעל 95% בחג. הנתון מתייחס לתיירות הכפרית בגליל, בגולן, בכינרת ובערבה התיכונה.
באיגוד ערים כינרת בירכו על הגשמים שמילאו את האגם הלאומי ונערכו לקליטת המוני הנופשים הצפויים לפקוד את החופים המתופעלים כחופים שקטים, ללא השמעת מוסיקה.
עידן גרינבאום, יו"ר איגוד ערים כינרת מסר אז: "חופי האיגוד השקטים ערוכים ומוכנים לקליטת הנופשים שייהנו מכינרת מלאה. חופי האיגוד משלבים אזורי רחצה לצד אזורי שהייה ונופש המאפשרים לקהל הרחב ליהנות מחופשה עממית ומהנה".
עוד אומר ראש המועצה כי חניוני איגוד ערים כינרת כי בחוף דוגה הוסדרו 37 מתחמים ייעודיים לקרוואנים, עם אפשרות לחיבור לתשתיות חשמל, מים וביוב כמו גם חניונים נוספים לחניית קרוואנים, הקמת אוהלים.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



