חדשות
יואב גלנט: "אפשר להתחיל לפתוח את המערכת"
שר החינוך התראיין הבוקר לגלי צה"ל ודיבר על הפתיחה של מערכת החינוך, על שיעור המחוסנים הגבוה בסגל ההוראה בישראל וגיבה את שר הפנים אריה דרעי ברצון שלו לבטל את שיטת הרמזור במערכת החינוך
שר החינוך יואב גלנט התראיין הבוקר (ראשון) לתכנית של אפי טריגר בגלי צה"ל. בריאיון גלנט דיבר על הפתיחה של מערכת החינוך ועל שיעור המחוסנים הגבוה של המורים בישראל. בנוסף, גלנט תמך בשר הפנים אריה דרעי ששלח אמש (מוצ"ש) מכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו לבטל את שיטת הרמזור במערכת החינוך.
גלנט התייחס לביקורות סביב המורים ולכמות המחוסנים ואמר כי: "כ-76% מסגל ההוראה אחרי חיסון שני או מחלימים. שמעתי הרבה האשמות על המורים - אני רוצה לתת להם ציון נהדר".
כזכור, אמש שר הפנים והשר לפיתוח הנגב, הגליל והפריפריה, אריה דרעי כתב מכתב לראש הממשלה בנימין נתניהו שבו הוא קורא לבטל את שיטת הרמזור במערכת החינוך. במכתב רשם כי: "לא ייתכן שרק בתחום החינוך נצמדים לצבעי הרמזור" ובהמשך הצהיר כי הוא יקרא לכנס את הממשלה לבטל את תכנית הרמזור במערכת החינוך.
על כך הגיב גלנט: "הקריטריונים צריכים להשתנות. בוודאי באזורים כתומים אפשר להתחיל לפתוח את המערכת, יש רוב גדול של מתחסנים"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


