חדשות

אפילו טיבי החמיא: ברשתות החברתיות לגלגו על קדנציית אקוניס כשר המשפטים

הח"כ מהמשותפת בירך: "לא ביצע שום טעות קשה משך כל תקופה כהונתו", שומפלבי: "מתאר לעצמי איך נכנס לבניין, עלה הביתה, פתח הדלת ואמר לאשתו: את לא מאמינה מה קרה לי היום בעבודה". וגם: מה קרה בערך הוויקיפדיה שלו?
כבר אפשר היה לברך את אופיר אקוניס על היבחרו לשר המשפטים הבא של מדינת ישראל, אבל הכהונה הזו לא האריכה ימים ואפילו לא יצאה אל הפועל אמש (רביעי) לאור ההחלטה השנויה במחלוקת של בג"צ להתערב בהליך הבחירה ולהקפיא את המינוי.
אירוע מצחיק במיוחד היה כאשר בערך הוויקיפדיה של אקוניס כבר שונה תפקידו לשר המשפטים, אבל אחרי ארבע דקות בלבד ה'תואר' החדש הוסר והוא שב להיות בתפקיד חבר כנסת מהמניין.
 
ברשתות החברתיות גם כן צחקו לאור הסיטואציה, כאשר אחמד טיבי מהרשימה המשותפת כתב בטוויטר שלו: "אופיר אקוניס שר המשפטים לשעבר. לא ביצע שום טעות קשה משך כל תקופת כהונתו".
אטילה שומפלבי תיאר זאת: "השר אקוניס גר בשכונה, לא רחוק ממני. מתאר לעצמי איך נכנס לבניין, עלה הביתה, פתח הדלת ואמר לאשתו: את לא מאמינה מה קרה לי היום בעבודה".
איש הרדיו יותם זמרי כתב: "אקוניס בכהונה הקצרה שלו כשר משפטים עשה בדיוק את אותן רפורמות כמו ביבי בשלוש עשרה שנה. חברים, התשובה "אבל בנט" לא תופסת למערכת המשפט. אתם יכולים יותר".
והיו עוד כמה דוגמאות:
 
 
 
 
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    מסירים בפניו את הפאה (ל"ת)
    כבוד 04/2021/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    הוא לא שר המשפטים... הוא שר המשט"פים
    חיים בן אמוץ 04/2021/28
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מנסה לקדם את עצמו ל-4 שניות לג'וב נחשק במחיר של שיתוף פעולה מביש עם נאשם בפלילים שעומד לרדת מבמת הציבוריות הישראלית. מה תגיד לילדיך, אופיר? איך תתרץ?
    סגור