משפט

סיימון לבייב תובע את נטפליקס: ענקית הסטרימינג תשלם ביוקר?

סיימון לבייב, שנודע ברחבי העולם בעקבות הסרט "נוכל הטינדר" שנעשה עליו ב"נטפליקס", טוען כי הוא הגיש תביעה נגד ענקית הסטרימינג והנשים שהתלוננו עליו המסגרת הסרט, בטענה ששיקרו והוציאו את דיבתו
דסק משפט | 
סיימון לבייב (צילום מסך ערוץ 13)
סיימון לבייב, שנודע ברחבי העולם בעקבות הסרט "נוכל הטינדר" שנעשה עליו ב"נטפליקס", שוחרר בשבוע בעבר ממעצרו בגאורגיה לאחר שבית המשפט במינכן ביטל את כל צווי המעצר שהיו תלויים נגדו מאז 2020. 
בינתיים, לבייב, שטוען כי נפגע מהסרט שנעשה עליו בנטפליקס, התראיין לאתר TMZ שם חשף כי הוא מנהל לאחרונה מלחמה משפטית נגד ענקית הסטרימינג, וטען כי הוא הגיש נגדה תביעה.
בנוסף על כך, טען לבייב כי הוא מנהל מאבק משפטי נגד הנשים שהתלוננו נגדו בסרט "נוכל הטינדר", בטענה שהן שיקרו והוציאו את דיבתו ב"נטפליקס", אך יחד עם זאת הוא לא הסכים לחשוף היכן הוא מנהל את אותן תביעות.
כאמור, בשבוע שעבר שוחרר לבייב ממעצר אחרי שנעצר לפני כשלושה חודשים בנמל התעופה בבטומי, גאורגיה, זאת בעקבות בקשת האינטרפול, בין היתר בחשד להונאה של אזרחית גרמניה.
מיד לאחר שחרורו אמר: "אני לא אשם בכלום. אם הייתי אשם, לא היו משחררים אותי אחרי עשרה שבועות". לדבריו, למרות שטס למדינות שונות בשנים האחרונות לא נתקל בבעיות – עד ההגעה לגאורגיה: "כשנעצרתי, הייתי בהלם כי נסעתי למדינות ברחבי העולם בשנים האחרונות ומעולם לא היו לי בעיות. זה קרה רק כשהגעתי לגאורגיה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה