משפט

שרה נתניהו זוכה בענק: העובדת לשעבר תשלם לה 100 אלף שקל

פסק דין של בית המשפט השלום בתל אביב פסק כי סילבי גנסיה, עובדת לשעבר במעון בבלפור תשלם לשרה נתניהו על הוצאת לשון הרע
מערכת ice |  3
שרה נתניהו (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג, shutterstock)
בית משפט השלום בתל אביב קיבל החלטה דרמטית לגבי תביעתה של שרה נתניהו נגד סילבי גנסיה, עובדת לשעבר במעון בבלפור. 
על פי פסק הדין ניתן על ידי בית המשפט, אשת ראש הממשלה תקבל פיצויים של 100 אלף שקלים על הוצאת לשון הרע. ההחלטה הגיעה לאחר שגנסיה לא הגישה סיכומים בתיק.
בחודש אפריל האחרון, גנסיה העידה כנגד נתניהו: "היא כל הזמן השפילה אותי, קיללה אותי כאילו הייתי חסרת ערך, עשתה הכול כדי שאוותר על התקווה שיהיה לי טוב שם". 
בנוסף, טענה גנסיה בעדותה שנתניהו הייתה מאלצת אותה להחליף את בגדיה ונעליה עשרות פעמים ביום. בנוסף, גנסיה טוענת שנשלחה מספר פעמים ע"י נתניהו לרכוש עבורה מוצרי ביגוד מכספה האישי ואף דרשה ממנה לשלם על ביגוד שקיבל צבע שונה בשוגג בכביסה.
עוד טענה גנסיה שבאחד המקרים בהן נתניהו כעסה עליה, "היא קיבלה קריזה, נפלה לרצפה, השתוללה ונופפה בידיים וצרחה. לא ידעתי מה לעשות". והוסיפה: "הגברת הייתה אומרת לי כל יום, כל דקה, כל שניה, שאני סתומה וטיפשה".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    פער ענק בין הפסיקות. לימין כלום, לשמאל מליונים. (ל"ת)
    פסיקה פוליטית 01/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    תגובה לכתבה
    צפריר 01/2026/01
    הגב לתגובה זו
    2 0
    כל העובדות לשעבר תפסו שיטה כדי לפברק ולסחוט ולרמות כדי להוציא כספים במרמה , וזו כבר הובדת המי יודע כמה שבית המשפט מגלגל אותן מכל המדרגות, יש גבול לכל דבר,
    סגור
  • 1.
    האמת תמיד יוצאת לאור. (ל"ת)
    טל 01/2026/01
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור