משפט

עמוס לוזון בהלם: האדם שהטריד את בתו ואף נכנס לכלא - חזר לחייו

אחרי שכבר ישב בכלא על מסכת הטרדותה מחרידה נגד המשפיענית אור לוזון, עומר גואדה מסתבך הפעם עם אביה - איש העסקים עמוס לוזון | כל הפרטים על כתב האישום

מערכת ice | 
אור ועמוס לוזון (צילום פייסבוק/ אור לוזון)
הסיוט של משפחת לוזון פשוט מסרב להסתיים. אחרי שנדמה היה כי מסכת ההטרדות המזעזעת שחוותה משפיענית הרשת והסטייליסטית אור לוזון נמצאת סוף סוף מאחוריה, הדרמה חוזרת לחייהם של בני המשפחה.
עומר גואדה, הגבר שריצה 22 חודשי מאסר בגין הטרדתה החמורה של אור בשנת 2023, עומד כעת בפני כתב אישום חדש. הפעם, על הכוונת שלו נמצא לא אחר מאשר אביה, איש העסקים ואחד האנשים העשירים בישראל, עמוס לוזון.
על פי כתב האישום החמור שהוגש לבית משפט השלום, גואדה מואשם בעבירה של הטרדה. הפירוט בכתב האישום חושף דפוס פעולה אובססיבי ומטריד במיוחד: במהלך חודש יוני 2025, גואדה חייג למספר הטלפון של עמוס לוזון שוב ושוב, והצליח לייצר לא פחות מ-132 שיחות נכנסות בפרק זמן קצר של ימים ספורים בלבד.
המספרים מדברים בעד עצמם ומעידים על האינטנסיביות של ההטרדה - 66 שיחות טלפון ביום אחד בלבד (ב-9 ביוני), 18 שיחות למחרת, 30 שיחות ב-11 ביוני ועוד 18 שיחות נוספות ב-17 ביוני. בתביעה מבהירים כי מתקפת הטלפונים הזו נעשתה במטרה ברורה לפגוע, להפחיד, להטריד, ליצור חרדה ולהרגיז את איש העסקים שלא כדין.
ההסתבכות החדשה הזו מציפה מחדש את הטראומה הקשה שחוותה בתו של עמוס, אור לוזון, מצדו של אותו אדם בדיוק. כזכור, גואדה נידון בעבר ל-22 חודשי מאסר בפועל ונקנס בתשלום פיצויים בסך 5,000 שקלים, בעקבות מסכת הטרדות קשה ומתמשכת שניהל נגדה - וזאת למרות שבין השניים לא הייתה כל היכרות מוקדמת.
הכרעת הדין הקודמת חשפה בזמנו שורת עבירות חמורות שכללה שיחות טלפון, הודעות קוליות וטקסטואליות, הפרת צווי הרחקה, פגיעה בפרטיותה ואף תקיפה פיזית. בנוסף נחשפו פרטים מחרידים אפילו יותר מתצהיר שהגישה אור לוזון לבית המשפט, בו סיפרה כי גואדה איים לאנוס ולרצוח אותה, הגיע עד לביתה, התנפל על רכבה, שלח אחרים להפחידה ואף איים כי יניח תחת רכבה מטען חבלה.
כעת, נותר רק לעקוב ולראות כיצד תסתיים העלילה המשפטית החדשה של המטרידן הסדרתי, שמסרב להניח למשפחת לוזון.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה