משפט
רעידת אדמה בישראל: מנכ"ל משרד ממשלתי נחקר באזהרה בלהב 433
משטרת ישראל התירה לפרסם כי המנכ"ל יחד עם שני בכירים נוספים הגיעו לחקירה ביאח"ה בחשד למרמה, הפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה ואיומים
מנכ"ל משרד ממשלתי ושני בכירים נוספים הגיעו היום (ראשון) לחקירה ביאח"ה להב 433 כשהחשד המרכזי הוא מרמה, הפרת אמונים, שימוש לרעה בכוח המשרה ואיומים, כך פרסמה משטרת ישראל.
רק לפני שבוע, משטרת ישראל ורשות המיסים הודיעו על מעצרו של סגן ראש עיר בישראל ו-14 חשודים נוספים בחשד למעורבות בעבירות שוחד, שחיתות ציבורית, מרמה, הפרת אמונים, הטיית מכרזים, הלבנת הון ועבירות מס.
בהמשך, במשטרת ישראל התירו לפרסום כי הבכיר שנעצר הוא סגן ראש עיריית נהריה, דימה אפשטיין, שמעצרו הוארך ב-9 ימים. ארבעה חשודים נוספים עוכבו לחקירה. החקירה מלווה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה וצפויים בה מעצרים נוספים. במהלך הפשיטה המשטרתית, נתפסו רכבי יוקרה, יאכטה ונכסי נדל"ן רבים בשווי של מיליוני שקלים.
עוד ב-
ממצאי החקירה העלו חשד חמור לחדירה שיטתית ומתמשכת של גורמים עבריינים לתוך מערכת קבלת ההחלטות בעירייה, תוך יצירת קשרים פסולים עם בעלי תפקידים בכירים. על פי החשד קשרים אלו הובילו להשתלטות של גורמי פשיעה על מוקדי כוח מרכזיים ובראשם ועדת המכרזים וועדת תכנון ובניה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.אלאק מדינה.יוסף מצליח 06/2026/09הגב לתגובה זו0 0אלאק רעידת אדמה, בסה"כ הכל מדובר במעשה נורמטיבי במדינת היהודים.סגור
-
4.רק משטר צבאי יעזור למדינת ישראל המושחתת !!!! (ל"ת)שס 06/2026/07הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.אוווהה, הרגשתי את הרעידה עד הנה, מחכה לצונאמי.מיכאל 06/2026/07הגב לתגובה זו0 0מע' בחירות אמרנו?סגור
-
2.למה רעידת אדמה. ממשל ביבי בוחר תמיד מושחתים (ל"ת)מושיקו 06/2026/07הגב לתגובה זו1 1סגור
-
1.מנכ"ל חשוד? פלא!א.ש 06/2026/07הגב לתגובה זו1 0מנכ"ל זאת משרת אימון. מה הפלא שבממשלה כזאת גם הם בחשודים.סגור



