משפט

פרשת מאי גולן מקבלת תפנית: התפתחות דרמטית בחקירת המשטרה

לאחר חקירה סמויה של מספר חודשים בחשד לעבירות חמורות בטוהר המידות, להב 433 סיימה את פעולותיה בעניינה של השרה ומקורביה. מה יעלה בגורל התיק?
מאי גולן (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
אחרי מספר חודשים של חקירה סמויה ואינטנסיבית שבתנהלה נגד השרה מאי גולן, היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433 של משטרת ישראל הודיעה היום (רביעי) כי היא סיימה את החקירה בעניינה של השרה לשיוויון חברתי וקידום מעמד האישה, חברת הכנסת מאי גולן, ובעניינם של עובדי ציבור המקורבים לה ומעורבים נוספים, בחשד לעבירות מתחום טוהר המידות.
סיום החקירה והעברת פרטיה לפרקליטות המדינה מגיעה לאחר חקירה סמויה של מספר חודשים שערכה יחידת להב 433 של משטרת ישראל, זאת כמובן באישור היועמש"ית, גלי בהרב מיארה.
החקירה הגלויה יצאה לדרכה בספטמבר 2025, זאת בחשד לביצוע שורה של עבירות ביניהן שוחד, מרמה והפרת אמונים, קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, זיוף בכוונה לקבל דבר, שיבוש מהלכי משפט והכשלת שוטר במילוי תפקידו. במסגרת החקירה נחקרו עשרות חשודים ועדים.
החקירה התנהלה בליווי פרקליטות מחוז ת"א (מיסוי וכלכלה). לאחר השלמת כלל פעולות החקירה, אושרה על ידי ר' להב 433, ניצב מני בנימין ור' אח"מ, ניצב בועז בלט, העברת תיק החקירה לעיון והחלטת הפרקליטות.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    הכשלת שוטר? אז אין כלום עלילה כתובת
    מן 06/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שוב שימוש לא חוקי של הפרקליטות שוב עלילה כוזבת שוב ניסיון להפיל את הימין הפעם לא קונים הכשלת שוטר עלק
    סגור