משפט

לקוחה של SHEIN תובעת 150,000 שקל: חברת השליחויות הסתבכה?

לקוחה ממוצא ערבי קיבלה עדכון מחברת השליחויות של SHEIN שהמשלוח בדרכו אליה: "חרא, נהג בדרך למקבל/נקודת איסוף". לאחר שקיבלה את הדברים שהזמינה היא עודכנה: "לנשלח, חרא נמסר, סגור". לדבריה היא נפגעה מאוד מהדברים שנכתבו. עורכי דינה הגישו התראה לפני תביעה בגין דיבה ולשון הרע
Shein (צילום shutterstock)
לקוחה ממוצא ערבי שביקשה לקבל שירות בחברת השליחויות של "shein" בישראל, אחד מהאתרים הפופולריים בעולם להזמנות, כונתה לטענתה "חרא" ועל כן היא תובעת סכום של 150 אלף שקלים בטענה לגזענות.
הלקוחה קיבלה עדכון לטענתה כי המשלוח בדרכו אליה: "חרא, נהג בדרך למקבל/נקודת איסוף". לאחר שקיבלה את הדברים שהזמינה היא עודכנה: "לנשלח, חרא נמסר, סגור". לדבריה היא נפגעה מאוד מהדברים שנכתבו.

עורכי דינה, אסף שרעף וטליה שחר, שעומלים בימים אלו על שורה של מכתבי התראות דיבה מצד מגישי חדשות נגד צייצנים שונים, שלחו לחברת השליחויות מכתב התראה לפני תביעה בגובה 150 אלף שקלים זאת בגין לשון הרע, דיבה וגזענות.
התגובה של חברת השליחויות לא נמסרה. עורך הדין אסף שרעף מסר: ״מדובר בגזענות חמורה ביותר שנתקלתי בה, מדובר בביטויים קשים וחוזרים כנגד מרשתי, אנחנו רואים בחברה כאחראית מלאה להפצת הלשון הרע, גם אם נעשתה על ידי מי מעובדיה, בכוונתנו אף לפנות לשר המסחר והתעשייה על מנת למנוע הישנות של מקרים מסוג זה״.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    .
    אנונימית5557 03/2024/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לאנשים כבר אין על מה לתבוע נו
    סגור
  • 1.
    CALMDOWN
    JOY 01/2024/04
    הגב לתגובה זו
    1 0
    CALM DOWN
    סגור