-
אמיר חצרוני בעד הירי מעזה: "להבין לליבם של הנוקמים"פרופ' אמיר חצרוני התייחס בציוץ פרובוקטיבי לירי הרקטות מרצועת עזה ולאוכל בעיר אשקלון: "בשנת 1950 גורשו התושבים הערבים של מג'דל בפשע מלחמה ציוני לעזה. במקומם הגיעו מרוקאים, לובים, טוניסאים, וכו'. בקיצור - ערבים בלי כיפה חובבי שווארמה כבש נושלו מרכושם ומאדמתם לטובת ערבים עם כיפה חובבי שווארמה פרגית"
-
נתניהו שר 'יוניקורן' במסיבת העיתונאים? התיעוד ששרף את הרשתבסרטון שעלה לטיקטוק וזכה מהר מאוד למאות אלפי צפיות, נראה נתניהו נואם ופתאום מתחיל לשיר את השיר יוניקורן של נועה קירל, עימו העפילה לגמר האירוויזיון שייערך ביום שבת כשהיא בין הפייבוריטיות לזכייה בתחרות. כמובן שמדובר בדיפ פייק שגרם לסרטון להשמע כל כך אמיתי
-
אולמרט מגיב לראשונה: "נתניהו וחבריו לממשלה מדברים בלי סוף"ביד אחת הוא סוטר לנתניהו ומאשים כי: "ההכרזות הלוחמניות - מיותרות ואנו לא זקוקים להם. הג'יהאד מכיר את יכולתנו בלי שאנחנו מלגלגים עליהם ומאיימים עליהם כדי שיגיבו". ביד שניה הוא מלטף את נתניהו ומשגר מסר של גיבוי ואומר כי: "חיסול מנהיגי הג'יהאד היה פעולה מצוינת"


