-
כנרת בראשי: "הגשתי בקשה לפתיחה בחקירה נגד עו"ד עמית בכר"עו"ד כנרת בראשי הגישה בקשה לפתוח בחקירה נגד יו"ר לשכת עורכי הדין עו"ד עמית בכר וזאת בעקבות התחקיר של העיתונאי נטעאל בנדר בעיתון "ישראל היום". עו"ד כנרת בראשי: "כחלק מאכיפה שוויונית וחיזוק שלטון החוק, ובעקבות תחקיר של העיתונאי נטעאל בנדר בישראל היום, הגשתי בקשה לפתיחה בחקירה נגד יו״ר לשכה עורכי הדין עו״ד עמית בכר על מנת לוודא שיישום עקרונות הדמוקרטיה והחוק מתבצע ללא משוא פנים"
-
בן כספית: "אני קובע ומזמין את נתניהו לתבוע אותי"במהלך תוכנית הרדיו שאותה הוא מגיש ב-103FM, טען בן כספית כי רה"מ נתניהו לא מעוניין בעסקת חטופים בעקבות החשש כי הקואליציה תתפרק. בן כספית: "אני קובע, ומזמין את נתניהו לתבוע אותי - הוא לא רוצה עסקה, הוא מפחד שתתפרק לו הקואליציה. היה צריך מזמן להגיד שסיימנו בעזה ונחזיר את כולם"
-
אייל גולן הפסיד ופאר טסי ויתר: זה הזמר שמרוויח בענקלאחר שהתלונות של ט' נחשפו נגדו, אייל גולן הפסיד הופעה עבור בנק דיסקונט, אך בשל מות אביו הזמר שאמור היה למלא את המשבצת של גולן, פאר טסי, הוא נאלץ לוותר ומשה פרץ יהיה זה שיופיע באירוע היוקרתי של הבנק, כשיארח על הבמה גם את ששון שאולוב ועוד יופיע בערב הזה אמן האשליות ליאור סושרד


