בארץ
סאגת המעטפות נמשכת: זה הח"כ שהגיעה לביתו מעטפה חשודה
חודש האחרון נשלחים מכתבים חשודים למגוון חברי כנסת מהקואליציה, והפעם מעטפה אותרה בביתו של ח"כ יצחק קרויזר במושב נטור
מעטפה חשודה אותרה אתמול בערב (חמישי) בביתו של חבר הכנסת יצחק קרויזר מעוצמה יהודית במושב נטור. אותה המעטפה עוררה חשד והובילה להזמנת כוחות משטרה ואנשי מד"א לצורך הטיפול בנושא.
לפי הדיווחים, המעטפה עוררה חשד בעקבות המראה שלה לאחר שהתגלתה על ידי בני הבית. עם הגילוי הוזעקו למקום צוותי חבלה של המשטרה משש שהמעטפה מכילה חומרים מסוכנים או אמצעי חבלה. החבלנים בדקו את המעטפה תוך כדי נקיטת כל אמצעי הזהירות, אך נכון להיום לא פורסמו פרטיים רשמיים לגבי תכולת המעטפה.
ח"כ קרויזר הגיב לדברים ואמר: "קיבלנו מעטפה חשודה לביתנו, אירוע שהדאיג מאוד את בני המשפחה. אנחנו סמוכים ובטוחים שכוחות הביטחון יעשו את עבודתם נאמנה ויגיעו לחקר האמת במהרה, כדי להבין מי עומד מאחורי המעשה ולמה. אני רוצה להודות מקרב לב לכל כוחות המשטרה, החבלה, כב"ה ומד"א שהגיעו במהירות עצומה, פעלו במקצועיות רבה וטיפלו באירוע ברגישות ובאחריות".
עוד ב-
כזכור במהלך החודש האחרון, נשלחו מכתבי איומים לבתים של חברי הכנסת רבים ומעטפה אחת הגיעה גם לבית הוריו של השר יצחק וסרלאוף, אך במשטרת ישראל טרם הצליחו לברר מי עומד מאחורי שליחת המכתבים. נציין כי בכל פעם שמעטפה חשודה מאותרת בביתו של ח"כ, מוזעקים אל מקום כוחות רבים במטרה לתת מענה לאירוע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



