בארץ

בהנחיית נתניהו: צוות המו"מ דן על מתווה להשבת החטופים

על רקע התרחבות התקיפות בעזה, לשכת ראש הממשלה הודיעה: "בהנחיית ראש הממשלה, גם בשעה זו פועל צוות המשא-ומתן בדוחה כדי למצות כל סיכוי לעסקה"
מערכת ice | 
חיילים בגבול לבנון (צילום דובר צהל)
קרובים לסיום המלחמה? ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי צוות המשא ומתן בדוחא דן על האפשרות לשחרור 58 חטופים וסיום המלחמה ברצעות עזה.
ברקע על התרחבות מבצע "מרכבות גדעון" שהחל לאחרונה, לשכת ראש הממשלה בהודעה רשמית: "בהנחיית ראש הממשלה, גם בשעה זו פועל צוות המשא-ומתן בדוחה כדי למצות כל סיכוי לעסקה". עוד בלשון הודעה הודגש: "בין אם לפי מתווה ויטקוף ובין אם במסגרת סיום הלחימה, שתכלול את שחרור כל החטופים, הגליית מחבלי החמאס ופירוז הרצועה מנשק".
בנוסף, לשכת ראש הממשלה בהודעה הרשמית כנגד אורן סתר, חבר צוות המו"מ לשעבר: "אורן סתר חתר תחת מדיניות הממשלה בהדלפות ובתדרוכים מגמתיים מתוך הקבינט שפגעו במשא-ומתן, סיכנו את חטופינו, והדהדו את תעמולת החמאס השקרית. הוא עשה זאת משום שהוא תומך בהפסקת המלחמה ובהשארת חמאס בשלטון". 
 
עוד הבוקר (ראשון), דווח כי טאהר אל-נונו, בכיר בארגון הטרור, סיפר לרויטרס כי שני הצדדים דנים בכלל הנושאים "ללא תנאים מוקדמים". כמו כן, ביממה החולפת שמר נתניהו על קשר רציף עם השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, ועם השליח האמריקני סטיב וויטקוף.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה