בארץ
מיקי זוהר לאוהדי הפועל ת"א: אל תשימו את החולצות נגד המשטרה
שר התרבות והספורט התייחס להחלטה הזמנית בבג"ץ וקרא לאוהדי הפועל ת"א לא ללבוש את החולצות: "זה לא ראוי ולא מכבד את הנופלים ואת השוטרים שעושים לילות כימים למען ביטחון תושבי ישראל"
על רקע הכרעת בג"ץ הזמנית המאפשרת לאוהדי הפועל תל אביב להגיע עם חולצת המחאה למשחקי הקבוצה עד להכרעה הסופית, שר התרבות והספורט, מיקי זוהר התייחס להחלטת בג"ץ .
בחשבון ה-X שלו קרא לאוהדי הפועל תל אביב לא להגיע עם החולצה למשחק הביתי הקרוב נגד מכבי בני ריינה: "אני קורא לאוהדי הפועל ת״א שלא לשים את החולצות המתריסות נגד המשטרה, זו טעות קשה שפוגעת בכולם".
עוד הוסיף כי הדבר אינו מכבד את משטרת ישראל: "חופש ביטוי אינו חופש שיסוי ופילוג בתוכנו, מדינת ישראל אחרי שנתיים של מלחמה קשה בה נפלו לא מעט שוטרים ואנשי ביטחון, זה לא ראוי ולא מכבד את הנופלים ואת השוטרים שעושים לילות כימים למען ביטחון תושבי ישראל".
זוהר טוען כי לבישת החולצה רק תלהיט את הרוחות הסוערות בין שני הצדדים: "אני פועל כל העת להרגעת הרוחות בין המשטרה לאוהדים אך במצב בו אוהדי הפועל ימשיכו לאתגר ולנסות להשפיל את משטרת ישראל - יהיה בלתי אפשרי להגיע להבנות בין הצדדים״.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עד מתישגיא 12/2025/19הגב לתגובה זו0 0כמה חוצפה יכולה להיכנס באיש אחד- אפס מאופס !!!!סגור



