בארץ
מפכ"ל משטרת ישראל לשעבר נחקר באזהרה: "החשד הופרך בחקירה"
מפכ"ל המשטרה לשעבר, רוני אלשיך נחקר באזהרה על כך ששב"ח הועסק על ידיו והכחיש את הטענות המיוחסות אליו: "אמשיך להיות אזרח שומר חוק"
המפכ"ל לשעבר, רוני אלשיך נחקר באזהרה הבוקר (שישי) בתחנת מסובים בחשד להעסקת שוהה בלתי חוקי.
לאחר החקירה, אלשיך התייחס להאשמות כנגדו: "לאחר מעצר שב"ח, שטען בחקירתו כי נשלח בעבר על ידי קבלן לטפל בתקלה בנכס שבבעלותי, בדקה המשטרה על ידי מי הועסק השב"ח", עוד הכחיש את הטענות: "החשד הופרך בחקירה. אמשיך להיות אזרח שומר חוק ולהיאבק על הדמורקרטיה והגנה על מערכת אכיפת החוק".
עוד ב-
עוד מי שמיהר להגיב על הפרסום הוא סגן השר במשרד ראש הממשלה, אלמוג כהן. "אין גבול לצביעות ולזלזול בחיי אדם!". ח"כ הכנסת ממפלגת עוצמה יהודית טוען כי המעשים המיוחסים לו פוגעים קשות בביטחונה של מדינת ישראל: "רוני אלשיך, האיש והפטרוזיליה שפוגע בביטחון ישראל, בהתנהלותו החמורה מראה לציבור איך מרוחי החמאה הם אלו אשר מובילים את ההתנהלות הדו-פרצופית, מהמקפצה על המציל. אלשיך לא יוכל לטעון כי לא ידע שזה שב״ח, מחובתו לדאוג להיות נקי כשם שהוא בצביעותו דורש. רוני אלשיך מסוכן למדינת ישראל".
אין גבול לצביעות ולזלזול בחיי אדם!
— אלמוג כהן Almog cohen (@almog_cohen08) January 30, 2026
מפכ״ל המשטרה לשעבר, רנ״צ בדימוס רוני אלשיך, חשוד בהעסקת שב״ח! הוא וחבריו מפורום המפכ״לים זועקים פעם אחר פעם על שחיתות הממשלה כאשר הם בעצמם עבריינים מסוכנים, העסקת שב״ח היא סכנה לאזרחי המדינה ביודעין.
רוני אלשיך, האיש והפטרוזיליה שפוגע בבטחון…
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



