בארץ
ביטוח לאומי בבשורה חשובה: זה קו החירום שנפתח
ברקע הפצועים הרבים משיגורי הטילים מאיראן, הביטוח הלאומי מפרסם קו חירום לסיוע מיידי לפצועים ולמשפחות שכולות: "ללוות, לסייע ולהיות לצידכם לאורך תהליך ההחלמה והשיקום"
המוסד לביטוח לאומי פרסם היום הודעה ברשתות החברתיות, על רקע ריבוי הנפגעים בימים האחרונים כתוצאה משיגורי הטילים מאיראן, ובעיקר הפצועים הרבים מאמש באירועים בדימונה ובערד.
בהודעתו נמסר: "השעות האחרונות שעברו על כולנו היו לא פשוטות. אנחנו שולחים איחולי החלמה מהירה לפצועים וחיזוק גדול לבני משפחותיהם. בימים אלה, כשההתמודדות לא פשוטה, חשוב שתדעו שאתם לא לבד. הביטוח הלאומי כאן כדי ללוות, לסייע ולהיות לצידכם לאורך תהליך ההחלמה והשיקום".
עוד צוין כי קו החירום לפצועים ולמשפחות שכולות זמין לסיוע מיידי במספר 02-6269999.
במקביל, הערב נודע כי ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה היום את מתווה מימון המדינה לעובדים שיצאו לחל"ת בתקופת מבצע "שאגת הארי", וכעת הוא עובר לכנסת להמשך הליכי החקיקה.
על מנת לזרז את הגשת הצעת החוק, הממשלה אישרה את ההצעה גם במשאל טלפוני. החוק נועד לאפשר תשלום דמי אבטלה לעובדים שיצאו לחל"ת בימי המבצע.
החוק עוסק בהקלות הניתנות לעובדים ליציאה לתקופת חל"ת, במסגרתה משולמים לעובד דמי אבטלה על חשבון המדינה. הצעת החוק הנוגעת לפיצוי לעסקים צפויה להגיע לוועדת השרים ביום שלישי.
עוד ב-
המתווה ייכנס לתוקף לאחר השלמת הליך החקיקה ואישורו בכנסת, ויחול בגין תקופת הזכאות שתיקבע בחוק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



