בארץ

רוני מאנה מתפוצץ על נתניהו: "אשתך עושה פוטושופ ליד זקנים מסכנים"

איש העסקים שידוע בדעותיו על ראש הממשלה הגיב בטוויטר למפגש שערך ראש הממשלה עם שורדי השואה שנבחרו להשיא משואה בטקס הזכרון. "תפסיק ללקק את התחת", כתב
מערכת ice |  2
בנימין נתניהו, רוני מאנה (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג, אור גפן)
לקראת יום השואה שייערך מחר (שלישי) ראש הממשלה בנימין נתניהו שיתף ברשתות סרטון לאחר שנפגש עם שורדי שואה שנבחרו להשיא את המשואות בטקס הזכרון. בסרטון ששיתף ראש הממשלה הוא נצפה כשהוא אומר לשורדי השואה תודה רבה וציין כי הוא נוהג יחד עם אשתו שרה להיפגש כל שנה עם השורדים. 
"מידי שנה אנחנו נוהגים, רעייתי ואני להיפגש עם נושאי המשואות. זה מרגש בצורה בלתי רגילה", אמר נתניהו במהלך המפגש. "כי אתם אדירי הרוח ואתם עברתם סבל בל יתואר".
צפו במפגש המלא של נתניהו עם שורדי השואה: 

מי שלא אהב את הנאום היה איש העסקים רוני מאנה שמיהר ותקף את ראש הממשלה. "מה אתה מזיין את המוח אין להם כסף לתרופות חלקם גם לאוכל אין כסף", זעם. "במקום ללקק את התחת לאינטרסנטים ששומרים עליך מתבוסה ושומרים על שלטונך תוציא חוק שכל שורדי השואה שנשארו בחיים המדינה מממנת אותם עד סוף חייהם", כתב תוך שהוא מבקר את התנהלות הממשלה.
"לתרופות, אוכל, תחבורה ציבורית, תיאטרון וכל דבר שנפשם חשקה ואשתך שעושה פוטושופ ליד זקנים מסכנים", המשיך איש העסקים לעורר את זעמו על ראש הממשלה ורעייתו. 

מתוך טוויטר: ronimana​
איש העסקים רוני מאנה, ידוע כאחד ממבקריו הגדולים של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    שרה נראית כמו כלבלב דאש בורד ... מנדנדת בראש ... (ל"ת)
    ששש 04/2026/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    חצי מקצבת זקנה מ 2006 מועבר לאוצר לבזבוזים (ל"ת)
    דין 04/2026/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור