בארץ

חיסול באיילון בשיא שעות העומס: אישה נהרגה מפיצוץ רכב, המשטרה חוקרת

בשיא שעות העומס בכבישי ישראל, צוותי מד"א ומשטרת ישראל הוזעקו לזירה הקשה הסמוכה למחלף חולון שם איתרו אדם שחבול בכל גופו ונאלצו לקבוע מותו. המשטרה פתחה בחקירה כשהרקע לאירוע הינו פלילי
פיצוץ רכב באיילון (צילום מד"א)
דרמת ענק נרשמה הבוקר (חמישי) בנתיבי איילון, כשבמהלך נסיעה, כלי רכב התפוצץ באמצע הכביש ואישה כבת 35 שהיתה בתוכו נפצעה באורח אנוש ולאחר זמן קצר נקבע מותה. צוותי מד"א שהגיעו לזירה הסמוכה למחלף חולון טיפלו בפצועה אך נאלצו בסופו של דבר לקבוע את מותה.
על פי המשטרה, הרקע לאירוע הינו פלילי והם פתחו בבירור מעמיק אודות האירוע. שוטרי מרחב איילון וחבלני מחוז תל אביב שהגיעו לזירה, פתחו בחקירת נסיבות הפיצוץ בכביש 20. הפצועה פונתה לטיפול רפואי כשהיא עם כוויות וחבלות בכל גופה, אך כאמור נקבע מותה. האישה אינה מוכרת למשטרה ונבדק האם מדובר בזיהוי שווא או שמא מדובר בחיסול מכוון.
ניסיונות חיסול בדמות של מטען חבלה המוטמן ברכב, אינו הפתעה גמורה. שכן, בשנים האחרונות אירוע כבר מספר אירועים מסוג זה. הגופה הועברה להמשך טיפול ובירור במכון הלאומי לרפואה משפטית. 
צפו בזירה הקשה:
דוברות משטרת ישראל
חובשי רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א נריה חגבי ואוראל טולידאנו, סיפרו: "קיבלנו דיווח על פיצוץ רכב, הגענו למקום במהירות וראינו את הרכב עולה באש ובסמוך שוכב אדם ללא דופק וללא נשימה עם כוויות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות, הפציעה הייתה קשה מאוד ונאלצנו לקבוע את מותו".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פיצוץ
    יופית 06/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איזה פה יש לך שפת רחוב מה הקשר אז גם אלימה לכי תאשמי את הבעל מה הקשר המדינה אמרה לרצוח חצופה כולה יושבת בערוץ ומברברת אם הפה הגדול שלך
    סגור