בארץ

אבל כבד בספורט: בכיר בכדורסל הישראלי הלך לעולמו בגיל 86

מנכ"ל איגוד הכדורסל לשעבר הלך לעולמו בגיל 86, לאחר מאבק במחלה קשה "איש של עבודה קשה עם לב זהב וידע להתמודד עם כל קושי
צילום vecteezy
אבל כבד לספורט: מנכ"ל איגוד הכדורסל לשעבר, יהודה שקמה, הלך לעולמו בגיל 86, לאחר מאבק במחלה קשה. יהי זכרו ברוך.
שקמה היה חלק בלתי נפרד מהכדורסל הישראלי. מאז שהתחיל את דרכו כשחקן מוכשר, עבר מספר מקומות בקריירה, שבמהלכה עבר לאמן, לרכז הספורט בתנועה הקיבוצית ולבסוף בשנת 2008 נבחר כמנכ"ל איגוד הכדורסל - תפקיד אותו מילא בהצלחה במשך 17 שנים. שקמה סיים את הקריירה שלו לפני שנה בלבד, לאחר שבשנים האחרונות שימש כמשקיף במשחקי ליגת העל והליגה הלאומית מטעם האיגוד. 
יו"ר איגוד הכדורסל, עמוס פרישמן, מסר בצער: "קיבלנו הבוקר בשורה קשה עם לכתו של יהודה שקמה. במשך כמעט כל חייו היה שקמה חלק מהנוף של עולם הכדורסל - מאז התחיל כשחקן, לאחר מכן כמאמן ועד למנכ"ל איגוד הכדורסל. שקמה היה איש של עבודה קשה עם לב זהב וידע להתמודד עם כל קושי שניצב בפניו. אני משתתף בצער המשפחה".
ממנהלת ליגת העל בכדורסל נמסר: “יהודה שימש כמשקיף בליגת העל במשך שנים רבות, ותמיד עשה זאת במקצועיות עילאית, שקט נפשי ומסירות אין קץ לענף. הליגה כולה שולחת תנחומים למשפחתו. יהי זכרו ברוך”.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה