בארץ
תחזית מזג האוויר המעודכנת חושפת: רצף הימים הנוחים עומד להישבר
מגמת שינוי במזג האוויר תחל כבר במהלך היממה הקרובה. הטמפרטורות יעלו ועומסי החום ישתנו באזורים ספציפיים בישראל. אלה ההנחיות לציבור לקראת גל החום החדש
התנאים הנוחים באופן יחסי אשר אפיינו את הימים האחרונים יימשכו גם לאורך היום (שלישי). הטמפרטורות ברחבי הארץ יהיו רגילות לחלוטין לעונה הנוכחית, וכך גם עומסי החום השונים ברוב האזורים. השמיים יהיו מעוננים חלקית עד בהירים, כאשר באזור מישור החוף יוסיף להיות הביל כפי שמאפיין את התקופה הנוכחית בשנה. החזאים מציינים כי מדובר בהמשך ישיר של הימים האחרונים, אך המגמה הזו לא תישאר איתנו לאורך זמן רב מדי, ושינוי קל בתנאים צפוי להתרחש כבר במהלך היממה הקרובה.
החל מיום רביעי תורגש מגמה של שינוי במזג האוויר ברחבי הארץ. על פי נתוני התחזית המעודכנים, מחר תורגש עלייה קלה בטמפרטורות. השינוי במעלות יורגש בצורה המשמעותית ביותר באזורי ההרים השונים ובפנים הארץ, שם תנאי מזג האוויר יהיו חמים מעט מהרגיל לעונה הזו. מנגד, ברצועת מישור החוף לא יירשם שינוי דרמטי בטמפרטורות עצמן, אולם באזור זה יוסיף להיות הביל עם אחוזי לחות גבוהים למדי, כמקובל בעונה.
עוד ב-
מגמת ההתחממות הקלה הזו, אשר תחל כאמור מחר, צפויה ללוות אותנו גם בהמשך השבוע הנוכחי. ביום חמישי יימשך גל החום המתון, ומזג האוויר יוסיף להיות חם מעט מהרגיל לעונה באזורי פנים הארץ ובהרים. במקביל לכך, התנאים במישור החוף יישארו דומים, עם לחות גבוהה ומזג אוויר הביל שיורגש היטב בקרב התושבים והמבקרים באזור החוף. התחזית מראה כי השינויים יהיו מתונים יחסית, אך הם יקטעו את רצף הימים הנוחים שנרשמו פה לאחרונה, כאשר הציבור מתבקש לשים לב לשינויי עומסי החום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



