בארץ

אבל כבד בחיפה: בעל החנות המיתולוגית הלך לעולמו בפתאומיות בגיל 57

אבי בן ישי, שהפעיל במשך יותר מ-30 שנה את קיוסק "קנדיס" במרכז הכרמל והפך את המקום לנקודת מפגש עבור לקוחות וחברים, הלך לעולמו לאחר שלקה בלבו ביציאה מחתונה. בני משפחתו וחבריו נפרדים מאדם שתיארו כנדיב, מצחיק ואיש של נתינה
אבי בן ישי ז"ל (צילום מתוך פייסבוק)
אבל כבד במרכז הכרמל בחיפה. אבי בן ישי, הבעלים של קיוסק "קנדיס", העסק שפעל במקום במשך יותר מ-30 שנה, הלך לעולמו בסוף השבוע בגיל 57, לאחר שלקה באירוע לבבי והתמוטט לפתע ביציאה מחתונה בחדרה.
מותו הפתאומי הותיר את בני משפחתו, חבריו ולקוחותיו הרבים בהלם. במשך השנים הפך העסק לחלק מוכר מהנוף של מרכז הכרמל ולמקום שבו נהגו לקוחות להגיע באופן קבוע, לשתות קפה ולשוחח עם בן ישי.
לדברי בני משפחתו, בן ישי היה אדם נדיב ותומך, שנהג לעזור לאחרים ולהעניק עצות. הקשר שלו עם לקוחות קנדיס חרג עם השנים מהיחסים המקובלים בין בעל עסק ללקוחות, ורבים מהם הפכו לחברים קרובים. המקום הפך עם השנים למזוהה עמו ועם אישיותו.
חבריו הרבים של אבי ז"ל מיאנו להיפרד ממנו וסיפרו על אדם בעל חוש הומור מפותח, שהרבה לחייך ותמיד היה נכון לסייע לזולת. לצד עבודתו בעסק, הוא היה איש משפחה וחובב אופנועים. עבור תושבי מרכז הכרמל, "קנדיס" שימש במשך שנים כנקודת מפגש מוכרת, שלא ברור כעת מה יעלה בגורלה עם פטירתו המצערת.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה