בארץ
אייל ברקוביץ' תוקף את בנימין נתניהו: "הגונב דעת הזה, אוכל שרצים"
מגיש הטלוויזיה וכדורגלן העבר יצא בחריפות חסרת תקדים נגד הגעתו של ראש הממשלה לסליחות בכותל המערבי יממה לפני יום הכיפורים: "אם לא היו בחירות, הוא לא היה מגיע"
ביקורו של ראש הממשלה בנימין נתניהו במעמד הסליחות המרכזי בכותל המערבי במוצאי השבת, יממה בלבד לפני יום הכיפורים, עורר סערה תקשורתית ופוליטית עזה. מי שסירב להישאר אדיש והטיח ביקורת חריפה ויוצאת דופן בראש הממשלה הוא מגיש הטלוויזיה וכדורגלן העבר, איל ברקוביץ', שפתח במתקפה חזיתית וחסרת מעצורים.
במסגרת תכנית הרדיו ב103FM, ברקוביץ' תקף בחריפות את המניעים מאחורי הגעתו של נתניהו לכותל, וטען כי מדובר בצעד פוליטי מחושב מצידו לקראת מערכת הבחירות הקרובה. "הגונב דעת הזה נתניהו, אם לא היו בחירות הוא לא היה מגיע לכותל", ירה ברקוביץ' ללא רחמים.
בהמשך דבריו, התייחס המגיש באופן ישיר לאורח חייו האישי של ראש הממשלה והוסיף אמירות נוקבות ומעוררות סערה: "הוא בכלל לא אדם דתי ששומר מצוות, הוא אוכל שרצים. הכי גרוע שביום כיפור הוא אפילו לא ביקש סליחה". האמירות החריפות של ברקוביץ' מחריפות עוד יותר את המתח הפוליטי הרותח סביב סוגיות הדת, המסורת והשימוש בהן במהלך קמפיינים פוליטיים.
עוד ב-
כזכור, בעוד ברקוביץ' האב יוצא בחריפות נגד השימוש בפוליטיזציה של הדת, דווקא בנו, ליאור ברקוביץ', שיתף לאחרונה בתהליך אישי והפוך לחלוטין של התקרבות למסורת. בפרק של הפודקאסט "המאמי הלאומית" חשף ליאור בפני חברו ענר שכטר את השינוי בחייו: "אתה יודע שהתחזקתי מאוד, עשיתי קידוש לבד בבית לפני איזה שבועיים. לא רציתי ללכת בשישי להורים, עשיתי לבד. נזכרתי שיש לי כיפה, ירדתי לקנות יין וחלות. הרגשתי טוב עם עצמי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מי שאוכל איילים וברקודות לא יהודי?ZB 09/2026/22הגב לתגובה זו0 0רק רפורמי יכול לבקש סליחה? ברקו-גט: אז מה אם נוסע בשבת גם אני יסגור
-
1.ברקוביץש 09/2026/22הגב לתגובה זו0 0לברקוביץ שכחת את ההתנהגות במגרש כדורגל-אתה האחרון שתדבר על אורח החיים של נתינהו נא להסתכל במראה על ההתנגות שלךסגור



