בארץ
סמוטריץ' תוקף את מתווה הנשיא: "נכנע לאיומים ומעניק פרס לאלימות"
שר האוצר: "יש בי תקווה שתכף תצא הודעה מבית הנשיא על שקרתה תקלה והוא הציג בטעות את ניירות העמדה ששלחו לו הנשיאה חיות והמכון הישראלי לדמוקרטיה במקום את המתווה המאוזן שאני יודע שהוא רצה לקדם בימים האחרונים"
אחרי הביקור המביך של שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', בארצות הברית, שם בעיקר נפגש עם גורמים ישראלים ויהודים, מכיוון שאף גורם אמריקאי גורם לא מסכים לראותו, אחרי האמירות שלו על כפר חווארה - הוא חוזר להגיד שטויות בעברית, שלא כמו מופע הג'יבריש הפתטי ש"זכינו" לראות בכנס משקיעי הבונדס.
כך הגיב שר האוצר למתווה הנשיא: "יש לי כבוד גדול לנשיא המדינה, אבל מתווה לשינוי תוצאות הבחירות, שמנציח את שלטון המשפטנים הלא דמוקרטי ומקבל את כל הנחות מתנגדי הרפורמה, לא יכול להיות בסיס לפשרה גם אם מישהו מכנה אותו בשם המכובס 'מתווה העם'. העם אמר את דברו בבחירות האחרונות וזו חייבת להיות נקודת המוצא של כל דיון".
עוד ב-
"יש בי תקווה שתכף תצא הודעה מבית הנשיא על שקרתה תקלה והוא הציג בטעות את ניירות העמדה ששלחו לו הנשיאה חיות והמכון הישראלי לדמוקרטיה במקום את המתווה המאוזן שאני יודע שהוא רצה לקדם בימים האחרונים. אם לא תצא הודעה כזו אז הנשיא ביצע פניית פרסה חדה שמאלה, נכנע לאיומים ומעניק פרס לאלימות", הוסיף סמוטריץ'.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.פניית פרסה שמאלה היא חזרה ימינהמשה 03/2023/16הגב לתגובה זו0 0מסתבר שגם לנהוג הוא לא יודע.סגור
-
4.מסית נשאר מסית וגם אפס אפילו אנגלית לא יודע בושה (ל"ת)טוני המרוקאי 03/2023/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.עברייןגר 03/2023/16הגב לתגובה זו0 0סמוטריץ לנו יש זכרון טוב תיזכר כמה אלימות הפעלתה אתה וחבריך ושתקתה כמו דג בחקירות במשטרהסגור
-
2.סמוטריץ ובן טרול אתם לא נבחרתם על-ידי העםמשהה 03/2023/16הגב לתגובה זו0 0אתם כנופיה של כהניסטיים משיחיים הזויים הינכם רק 5 אחוז . סוחטים ראש ממשלה המאושם בפלילים . לבצע את מדיניות כהנא . אתה יהודי טמא שיזכר כאיש שהביא כמעט לקריסת מדינת ישראל . לא ניתן לךסגור
-
1.סמוטריץ' - עשית מעצמך צחוק בנאום בארה"ב !!אחת מהעם 03/2023/16הגב לתגובה זו0 0זה מה שקורה כשלא לומדים לימודי ליבה ! איפה אנגלית? איפה מתמטיקה ? שר אוצר זה לא שר חוץ. רוצה טיול לארה"ב - תעשה על חשבונך !!סגור


