בארץ
דרמה בקריית מלאכי: הבניין עלה באש, שכנים חילצו קשישה על גבם
על פי הדיווחים, השריפה נגרמה כתוצאה מקצר חשמלי. בזמן האירוע, מספר מדיירי הבניין שהו בו ובהם קשישה בת 80, אשר דירתה הייתה ממש מעל אותו המקלט בו פרצה האש. השכנים שלה מהקומה ומהקומה שמעליה, ברגע של סולידריות, נכנסו לדירתה וחילצו אותה מהמקום ממש על גבם
דרמה לא קטנה התרחשה בצהריי היום (רביעי) בקריית מלאכי, כאשר שריפה פרצה במקלט של בניין מגורים ברחוב ויצמן בעיר. כוחות כיבוי אש הצליחו לכבות את האש ולאחר סריקות שבוצעו - לא נרשמו פצועים כתוצאה מהאירוע ולא נגרם נזק לדירות עצמן, אלא רק לחדר המדרגות שנפגע קשות.
על פי הדיווחים, השריפה נגרמה כתוצאה מקצר חשמלי. בזמן האירוע, מספר מדיירי הבניין שהו בו ובהם קשישה בת 80, אשר דירתה הייתה ממש מעל אותו המקלט בו פרצה האש. השכנים שלה מהקומה ומהקומה שמעליה, ברגע של סולידריות, נכנסו לדירתה וחילצו אותה מהמקום ממש על גבם. היא פונתה לבית חולים במטרה לבדוק שלא נגרם לה שום נזק כתוצאה מהאירוע, כמו שאיפת עשן למשל.
עוד ב-
רס"ר נמרוד ביטון, מפקד כוחות הכיבוי והצלה שהיה באירוע, מסר: "מיד עם הגעתנו לזירה חדרנו לבניין כדי לוודא שאין אנשים שנחנקים מעשן השרפה, מי שבסכנה הוצא החוצה ודיירים בדירות גבוהות הורו להסתגר. הוצאנו מספר אנשים במצב טוב, פעולה מהירה של לוחמי האש מנעה אסון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כמה מרוויח כבאי אש? (ל"ת)סמי הכבאי 08/2023/02הגב לתגובה זו0 0סגור



