תקשורת ומדיה
ניב רסקין מודה בשידור: אני ליכודניק | צפו
מגיש ערוץ 12 יצא מהארון הפוליטי והודה בתמיכתו במפלגת הליכוד – אבל... כשהוא היה בן 13. האם הוא הוא נשאר ליכודניק בבגרותו? תשובות בפנים

מתברר שמגיש "חדשות הבוקר" בערוץ 12 היה ילד חובב אקטואליה שאפילו חלם להיות ראש ממשלה כנער צעיר - איכשהו הוא התגלגל דווקא לתחום העיתונות. בגיל 13, הכתב והמגיש לעתיד שגדל בתל אביב הגיע לתוכנית המיתולוגית של גבי גזית בערוץ הראשון וייצג בגאווה את המחנה בו הוא תומך - הימין וספציפית הליכוד. תיעוד של האירוע צץ היום מחדש בחשבון ה-X של העיתונאי ניר גונטז' וחשף רגע מעניין מאוד.
"ניב רסקין ואדם גורליצקי, שלום", הציג גזית את האורחים הצעירים שלו (אגב, גם גורליצקי הפך לזמר ומפיק מוכר). "אתם מייצגים את שני המחנות הגדולים", הבהיר המנחה ופנה ראשית לרסקין: "אתה ליכודניק במשפחה ואתה (גורליצקי. מ"א) באזור המערך וקצת שמאלה".
עוד ב-
רסקין עצמו, התייחס לאירוע לפני כשלוש שנים בראיון למאקו וסיפר: "הזמינו לאולפן שני ילדים מומחים שאמורים להרכיב ממשלה. הצלחנו להרכיב ממשלה תוך שמונה דקות, זה היה הישג. יום אחרי זה הגיע הטלפון מראש הממשלה יצחק שמיר".
באותה הזדמנות רסקין אף הודה שהוא היה *פעם* ליכודניק. משמע הוא כבר לא. אך גם הקפיד להבהיר: "אף אחד לא יודע מה הדעות הפוליטיות שלי ולא ידעו גם. אני לא שוכח שיש אנשים שרואים אותי מכל המקומות. אני לא עושה שימוש במיקרופון הציבורי הזה לדעות הפוליטיות שלי. זה לא רלוונטי בכלל".
הראיון שבו @nivraskin יוצא מהארון הפוליטי ואומר: "אני ליכודניק" pic.twitter.com/dZTLoPzDDd
— Nir Gontarz (@gontarzn) March 13, 2025
באותה הזדמנות רסקין אף הודה שהוא היה *פעם* ליכודניק. משמע הוא כבר לא. אך גם הקפיד להבהיר: "אף אחד לא יודע מה הדעות הפוליטיות שלי ולא ידעו גם. אני לא שוכח שיש אנשים שרואים אותי מכל המקומות. אני לא עושה שימוש במיקרופון הציבורי הזה לדעות הפוליטיות שלי. זה לא רלוונטי בכלל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.פחדןיובל 03/2025/23הגב לתגובה זו0 0אם אתה מפחד להגיד בתקשורת שאת ךיכודניק גם היום, אז תישאר בשמאל ותצטרף לאנשי קפלן.סגור
-
3.יש הבדל בין "ליכודניק" ל-"ביביסט" נא לדייק בסטטוס !!! (ל"ת)יוסיפון 03/2025/15הגב לתגובה זו0 4סגור
-
2.עיתונאי קלאסישלומי 03/2025/14הגב לתגובה זו1 0אני לא מצביע ליכוד אבל לא אגיד לכם למי..... חחחחח פטתיסגור
-
1.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמירי 03/2025/14הגב לתגובה זו0 0חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסגור