תקשורת ומדיה

אחרי השחרור מעזה: זה הג'וב החדש של מיה ואיתי רגב

האח והאחות ששוחררו מהשבי חוזרים כדי לתת קול לשורדים אחרים, ממסיבת נובה ועד מנהרות עזה. בפודקאסט חדש ומטלטל הם משוחחים עם מי שעברו את הבלתי אפשרי
מערכת ice | 
אולפן רדיו (צילום shutterstock)
במהלך חודשים ארוכים הם היו סמל לשבר של עם שלם, וכעת הם הופכים לקול שמביא את סיפורם של אחרים. מיה ואיתי רגב, האחות והאח שהוחזקו בשבי בעזה ושוחררו בעסקת החטופים, משיקים סדרת פודקאסטים חדשה בשם "לפני הזריחה" - פלטפורמה מצמררת אך מעוררת השראה בה הם מעניקים מקום לשורדים נוספים לספר את מה שאי אפשר לשכוח.
הסדרה החדשה מפגישה את השניים עם דמויות שעברו טראומות דומות' שורדים ממסיבת נובה, שורדי שבי, ולוחמים שנחשפו לאכזריות הבלתי נתפסת של מתקפת 7 באוקטובר. אחת המרואיינות הראשונות היא לירי אלבג, שורדת שבי שגם היא שבה לישראל לאחר חודשי כליאה בעזה. אלבג חושפת בפרק את מה שעבר עליה בגוף ובנפש' ואת הדרך הקשה של חזרה לחיים.
מאחורי היוזמה עומדת NMC יונייטד, שהשיקה לאחרונה בית תוכן חדש לפודקאסטים. "לפני הזריחה" הוא אחד מהפיילוטים המרכזיים בפרויקט, והוא כבר מעורר עניין רב, הן בשל התוכן הרגיש והטעון, והן בזכות המגישים' שניים שחוו על בשרם את מה שרבים מהמרואיינים עברו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה