תקשורת ומדיה
איה כורם יוצאת לדרך חדשה: "זהו, אני נפרדת"
הזמרת המפורסמת, שבשנים האחרונות הפכה לכותבת טורים בעיתון "ישראל היום", משתפת את הקוראים בפרידה שהיא עוברת: "אקס זועם לקח אותו במסגרת חיסול חשבונות"
איה כורם התפרסמה בתחילת שנות האלפיים כזמרת, ושיריה כיכבו במצעדי המוזיקה של תחנות הרדיו. היום היא כותבת טורים פופולרית בעיתון "ישראל היום" ובטור האחרון שלה היא מפרסמת פרטים מהפרידה שהיא עוברת.
כורם פרסמה לקוראים שלה את כל הפריטים שהיא מצאה בדרך למעבר הדירה שלה, והיא גם לא בטוחה שתשמור אותם לקראת המעבר של הבית החדש. בין הפריטים שמצאה וכתבה עליהם לקוראים שלה היא גם "אלבום הזהב של רונה סגל". מדובר בפרס שבעבר קיבלו אמנים על מכירת דיסקים, וכעת נותר לה בבית הפרס שקיבלה הבמאית שביימה את אחד מהקליפים שלה, לה קוראים רונה סגל, אך עד עצם היום הזה היא לא הגיעה לאסוף את הפרס הנחשב. "את אלבום הזהב שמיועד לי עצמי, איבדתי אי אז ב-2008. אני עדיין טוענת שאקס זועם לקח אותו במסגרת חיסול חשבונות, אבל אין לי הוכחה".
עוד ב-
בהמשך כתבה גם על מקציף חלב ידני שאותו קיבלה מהאקס שלה: "אותו בחור ניסה במשך שבועות לשכנע אותי שאני אמורה להתקלח במים קפואים, כשסירבתי בתוק, הוא נכנס לי באמצע פעם אחת ופתח את הברז של הקרים. זה היה הסימן שלנו להיפרד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



