תקשורת ומדיה
בן כספית משתולל על ינון מגל: "אתה וכל הכנופיה שלך בערוץ 14"
במהלך דיון בין ינון מגל לבן כספית בנוגע ללח הבינלאומי על ישראל, כספית הטיח במגל: "אין לך טיפת דם אנושי בכל הגוף. חוץ מסגידה ועבדות נרצעת למשפחת נתניהו אין לך כלום". מגל ממש לא נותר חייב
כמדי בוקר, ינון מגל ובן כספית הגישו הבוקר (רביעי) את תוכניתם המשותפת ברדיו 103FM, וכמדי בוקר השיח ביניהם הסתיים בפיצוץ גדול. במהלך דיון שערכו בנוגע ללחץ הבינלאומי ההולך וגובר על ישראל בעקבות המשבר ההומניטרי ברצועת עזה, בן כספית עלה למתקפה חריפה מאוד על מגל.
תחילה, אמר מגל: "מה הכשל המוסרי בעזה? אתה לא מצליח להגיד לי. מה הכשל המוסרי? העיקר אתם אומרים 'הכשל המוסרי'. אין לכם אומץ להגיד כי ישר אתם תואשמו שאתם חלק ממכונת הרעל. יש מיליוני ילדים רעבים באפריקה, אף אחד לא מדבר עליהם. היה רצח ב־7 באוקטובר בסווידא, אל תביאו לי את הטיעון שהעולם מדבר. זו אנטישמיות. אם זה יהודים העולם צועק, אם זה אפריקאים שחורים באפריקה העולם שותק. אתם פשוט הצטרפתם למקהלת האנטישמים, זה הכול".
מגל המשיך: "אין לכם עמוד שדרה, אתם לא חזקים, אין לכם אלוהים, אין לכם שורש, אתם מהדהדים את תעמולת חמאס. במשך חודשים עשיתם את ההפגנות שלכם. אין חולק שהמסמך שפורסם בבילד הוא אמת. חמאס ניצל את קפלן לטובת המניפולציות שלו במו"מ. משרתים את האויב בזמן מלחמה".
כספית השיב: "אתה מייצג פרימטיביות, קרתנות, למה העולם לא מתעניין בילדים באפריקה? כאילו אתה חייזר שנחת עכשיו ולא יודע כלום. הכשל המוסרי בעזה הוא נוראי ובגללנו. כשאנחנו אומרים שאנחנו לא רוצים לשלוט בעזה זה בדיוק בגלל זה, בגלל המראות האלה".
כספית המשיך: "הסירה הזו כולנו עליה ביחד. האקדמיה היא בדיוק הדבר שנתן לנו את כל ההישגים. ביד אחת אתם מממנים את החינוך המקולקל של החרדים וביד שנייה הורסים את כל מה שיש. למה שלא תגידו לכל העולם להחרים את האקדמיה הישראלית? אתם חבורה של מופרעים ובכל מדינה מתוקנת הייתם בבית סוהר".
בהמשך מגל דיבר על ההסברה הכושלת של ישראל: "חשוב מאוד כל הזמן להזכיר מה קרה שם ב־7 באוקטובר. חשוב לא להתקרר וחשוב להבין עם מה אנחנו מתמודדים. ערן גם סיפר לי בהפסקת הפרסומות מה הוא ראה, את הדברים המזעזעים ולדעת עם מי אנחנו מתמודדים. לדעת שאנחנו מתמודדים עם השטן ושאת השטן הזה צריך להשמיד. חשוב לזכור את זה".
כספית השיב: "אתה באמת חושב שמישהו מאיתנו לא יודע שאנחנו מתמודדים עם השטן ושצריך להשמיד אותו. החיים מחולקים לאלה מאיתנו שאמרו את זה לפני הטבח ולאלה מאיתנו ששחררו את השטן הזה".
מגל השיב: "כשאמרתי את זה לפני הטבח אתה זלזלת". כספית השיב לו: ""ינון, אני מקריא לך פה כבר שנים וחודשים את כל מה שאני אמרתי, כולל אחרי צוק איתן. אני לא זלזלתי במה שאמרת". כשמגל שוב טען: "כשאמרתי לך שייאנסו פה נשים, זלזלת", וכספית הודה: "יודע מה? אני זלזלתי, הבעיה היא שגם ביבי זלזל". מגל טען שביבי לא זלזל וכספית ענה על כך: "אז למה הוא הציף אותם בכסף?".
כשמגל תהה "מה הקשר לביבי?", כספית הסביר: "איך הגעתי לביבי? בוא אני אסביר לך - הסתכלתי ימינה, שמאלה, למעלה, למטה ושאלתי: 'מי היה פה ראש ממשלה 17 שנה? מי הביא אותנו לברוך הזה? מי הביא אותנו לחורבן ולערימות של גופות בעזה?". מגל ענה: "כשאין לך תשובה אתה אומר ביבי", וכספית השיב לו: "הוא הביא אותנו לזה". מגל טען כי כספית "בקריסה תודעתית".
בשלב זה כספית עלה למתקפה על מגל: "ההיסטוריה לא תשכח אותך בחיים גם אחרי שיורשיך יבזבזו את הכסף שלך. אתה משתף פעולה עם כל התועבה הזו ועכשיו אתם מצטופפים מאחורי החשוד באונס. את הילדים לצבא רק החרדים לא שולחים. אני גאה בקריסה התודעתית שלי כי אני אומר את האמת. אין לך טיפת דם אנושי בכל הגוף. אתה וכל הכנופיה שלך בערוץ 14. מצפון ופטריוטיות אין לך, חוץ מסגידה ועבדות נרצעת למשפחת נתניהו אין לך כלום. את זה יש לך בכמויות".
עוד ב-
לסיום מגל הטיח ביקורת בכספית: "אני שמח שאתה מודה שאתה פועל מהבטן. אין אצלך מחשבה 'איך אני נשמע? איך אני נראה?', רק אצלכם בקריסה התודעתית, מקללים, רק אחד כמוך מקלל, מטנף, אין לו יכולת לאסוף את עצמו ולהתמודד עם טיעונים ויכול לקבל אות שהוא אביר איכות השלטון. רק אצלכם זה יכול לקרות הדבר הזה. זו הרמה שלכם ואתם עוד קוראים לעצמכם אליטות. אתה אמרת שאנחנו באותה סירה? אז למה אתם מנסרים את הסירה ועושים בה חורים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.דברי המשיב נפתלימחמוד 07/2025/30הגב לתגובה זו0 0אדוני המכובד,כל שאמרת זו האמת וכל האמת !1 נקלענו למצב שבו כל קריעה עלינו כ"שיילוקים " נכונה וכל קריאה לפגיעה ביהודים באשר הם בכל העולם עוברת בשתיקה ובחוסר מעשה מצד אלו שנדרשים להגיב ולעשות הכל כנגד אירועים אלו!!קומו עורו וסלקו אותם לעזה בכיוון אחד ולאחר ששלילת אזרחותם וחילוט כל רכושם לאלתר!!!סגור
-
1.הסירה טובעתנפתלי 07/2025/30הגב לתגובה זו1 0המפגש בן כספית ובן ינון אגל והטחות עלבונות והאשמות איש לרעהו ונכון הנאמר כולנו באותה סירה ולכדור אין כתובת מרוב שנאה והסתה מרוב קרבות פנים ומי שיכריע את גורל המדינה אלו שבתוכנו עלכשהבית בוער שום כסא לא יעזור לכבות את השריפה לאותם אנשי בטחון בכירים לשעבר חייבים להרגע מלגבות את אלו המבקשים להרוס את המדינה סובו וראו מה מתחולל סביבנו ומה הם מבקשים לא שלום לא חיים יחדיו לא הכרה במדינת היהודים אלא חד הו חיסולה טוטלי הפתרון לקום ללעמוד בפרץ זה השלכת ימין ושמאל דתים ולא דתים ולרדת מאחיזת קרנות המזבחסגור



