תקשורת ומדיה
שלמה קרעי קיבל החלטה: זה האירוע שיחרים משרד התקשורת
משרד התקשורת בהובלת השר שלמה קרעי יחרים תערוכת המובייל הבינלאומית בברצלונה שאמורה להיערך בחודש מרץ זאת בעקבות ההתבטאויות האני ישראליות של ממשלת חמאס
שר התקשורת שלמה קרעי הודיע כי יחרים את את תערוכת המובייל הבינלאומית בברצלונה (MWC) ודרש ממנכ"ל משרד התקשורת, אלעד מקדסי, לבטל את כל ההכנות להשתתפות של משרד התקשורת בוועידה השנתית שצפויה להתקיים בחודש מרץ. כל לפי דיווח ב"דה מרקר". ממשרד התקשורת נמסר בקשר לדיווח כי "המשרד יפעל בהתאם להנחיית השר ולא יקח חלק בכנס בברצלונה".
מדובר על כנס הממוקד בתחומי מובייל, סלולר וסמארטפונים המתקיים מדי שנה בברצלונה והוא מושך אליו כ-100 אלף מבקרים מדי שנה. ההנחיה של קרעי מגיעה בעקבות התבטאויות אנטי ישראליות של ממשלת ספרד ותמיכת השיטתית בארגון הטרור חמאס. כזכור לפני שלושה ימים הודיעה ממשלת ספרד על איסור הכנסתם לשטח המדינה של השרים בן גביר וסמוטריץ'.
עוד ב-
שר החוץ של ספרד חוסה מנואל אלברס אמר כי החלטה זו מגיעה בתגובה להחלטה של שר החוץ גדעון סער למנוע משרות ספרדיות לבקר בשטח ישראל. עוד הוסיף כי ספרד מחויבת לשלום ולזכויות אדם בעזה, כמו כן ספרד גינתה את פיגועי ה-7.10 כמו ם את הפיגוע שאירע בתחילת השבוע בירושלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חרםחנה 09/2025/12הגב לתגובה זו0 0אי אפשר ואסור להחרים כנסים בינלאומיים בהשתתפות ישראל בפרט שזה המקום לשבו יראו אותנו המקום בו אנחנו יכולים להשמיע ולהישמע ואולי גם להשפיע הסיבה היחידה בעיני שזה קורה זה הפחד מביקורתסגור



