תקשורת ומדיה

עקיבא נוביק: "ליאיר גולן חשובה הפלת נתניהו יותר מהחזרת החטופים"

יו"ר הדמוקרטים, יאיר גולן, מיהר לצאת נגד נתניהו לאחר דבריו על הסכם הפסקת האש עם חמאס, ומגיש כאן 11, עקיבא נוביק, בביקורת נוקבת: "ייתכן שהרצון להתבדל פוליטית מיאיר לפיד ונפתלי בנט הוא שמנחה אותו, ניכר שהתיעוב לנתניהו מעביר אותו על שיקול דעתו המנהיגותי"
מערכת ice |  5
עקיבא נוביק (צילום פלאש 90/ הדס פרוש)
מגיש כאן 11, עקיבא נוביק, מתייחס היום (ראשון) לביקורת של ראש מפלגת הדמוקרטים, יאיר גולן, נגד נתניהו בדברים שנשא לאור ההתפתחויות סביב הפסקת האש עם חמאס והחלת ההסכם של טראמפ לסיום המלחמה בעזה והשבת החטופים.
נתניהו נשא דברים אתמול עם צאת השבת לאור ההתפתחויות ועל האפשרות כי חמאס יפורק מנשקו: "אני מקווה בעזרת השם עוד המהלך חג הסוכות אוכל לבשר לכם על השבת כל חטופינו, החיים והחללים כאחד בפעימה אחת כשצה"ל נשאר בעומק הרצועה", אמר כבר בפתיחת דבריו.
 

יאיר גולן, הגיב על דברי נתניהו בתקיפות - עם מסר חריף: "אני קורא לכל אזרחי ואזרחיות ישראל: אל תקשיבו למילים של נתניהו הערב כי אין מילים שיכולות לכפר על כך שההסכם הזה היה צריך להיסגר כבר מזמן", כתב ברשתות החברתיות והוסיף: "צאו עכשיו לרחובות ודרשו בקול אחד. חזק וברור: את כל החטופים - עכשיו. את סיום המלחמה - עכשיו. את מיטוט שלטון חמאס - עכשיו. אל תתנו לנתניהו וממשלתו הקיצונית לסכל שוב: הראו לנשיא טראמפ שרוב העם בישראל תומך בהסכם - עכשיו".
בטור דעה באתר הארץ, התייחס לכך עקיבא נוביק, ואמר כי "גם אם בנימין נתניהו יחליט מחר לחתור לעסקה, לשלם מחיר פוליטי ולסיים את המחדל, עדיין יימצאו מי שיכריזו שהוא גורם נזק ומוביל להרס המדינה", והביא לכך כדוגמא את דבריו של יאיר גולן וזאת גם לאור דבריו על התנצלות נתניהו בפני קטאר.
לדברי נוביק: "בסאבטקסט, גולן מעמיד בראש יעדי המלחמה שלו את הפלת נתניהו - גם מעל החזרת החטופים", והוסיף ביקורת נוקבת על התנהלותו של ראש מחנה הדמוקרטים: "הוא רואה את המאמצים המדיניים שנעשים כדי להחזיר את החטופים, אך לא מתאפק. ייתכן שהרצון להתבדל פוליטית מיאיר לפיד ונפתלי בנט הוא שמנחה אותו, ואולי הוא באמת מאמין במה שהוא אומר. כך או כך, ניכר שהתיעוב לנתניהו מעביר אותו על שיקול דעתו המנהיגותי".
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    יאיר גולן, תותח
    יהלי 10/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יאיר גולן אלוף בצבא, יודע דבר אחד או שניים על מלחמה ושלום וגם פוליטיקה. עקיבא, מי? מה אתה מקשקש קשקושים. אפילו התכנית שהגשת ירדה בגלל... רייטינג גבוה.מקווה שימצאו לך תפקיד אחר אבל שום תפקיד לא תפור עליך. לך תגדל דובדבנים יותר מתאים.
    סגור
  • 3.
    עקיבא נוביק לא שם לב שיאיר גולן בעד ההסכם
    הצופה במושחת 10/2025/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אבל יאיר גולן תוקף את העיכוב בהגעה להסכם כזה: "אל תקשיבו למילים של נתניהו הערב, כי אין מילים שיכולות לכפר על כך שההסכם הזה היה צריך להיסגר כבר מזמן."
    סגור
  • 2.
    מה חדש?אחרי התהליכים והתחביב לרצוח עוד מתפלאים על האיש? (ל"ת)
    גולן הרעל והשנאה 10/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 1.
    החטופים יחזרו. יאיר גולן יתרסק בצדק!!!! (ל"ת)
    זיו 10/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • החטופים יחזרו
    הצופה במושחת 10/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ואתה תתרסק עם המושחת
    סגור