תקשורת ומדיה
אייל ברקוביץ' על נתניהו: "הכיסא החזיק אותו, טראמפ הפסיק את המלחמה"
אייל ברקוביץ' טען כי ראש הממשלה נתניהו יכל להפסיק את המלחמה כבר לפני חצי שנה: "מה שהחזיק אותו זה להישאר על הכיסא, מי שהפסיק את המלחמה זה טראמפ"
בפתיחת תכניתם של אייל ברקוביץ' ואראל סג"ל ברדיו 103FM דנו השניים בראיון שנתן ראש הממשלה בנימין נתניהו בתכנית הפטריוטים בערוץ 14. מי שפתח את דבריו היה סג"ל שטען: "אני לא מצליח להבין איך מערכת הביטחון לא מיידעת את רה"מ בכל נקודה ונקודה. מזל שרה"מ בכמה שלבים מאוד משמעותיים במלחמה, אם היינו יוצאים למבצע ב-11 באוקטובר, היינו מסתבכים"
סג"ל הוסיף: "ההחלטה של רה"מ בגיבוי גנץ ואיזנקוט להתחיל את המערכה בדרום הייתה מאוד משמעותית", טען בהמשך. "לא יכול להיות פעם אחר פעם שמערכת הביטחון ממדרת את רה"מ", הדגיש.
אייל ברקוביץ' הגיב לדבריו: "אם זה קרה זה חמור אבל אני לא מאמין לו. אם אני אשמע את אחד מבכירי מערכת הביטחון טוען את זה אז אני מסכים איתו. לא ידעו בהתחלה שזה אירוע כזה גדול. זה היה אירוע מקומי, החליטו לא להגיד לו".
עוד ב-
הקוסם הוסיף: "כשאתה אומר שנתניהו ניהל את המלחמה בצורה טובה אז אני רוצה להגיד כמה דברים. נתניהו עשה כמה מהלכים נהדרים: איראן, חיזבאללה, הביפרים, חיסול בכירים. הטענה שלי על נתניהו הייתה אחת כל הזמן - הוא היה צריך להפסיק את המלחמה לפני חצי שנה. היה לנתניהו הסכמים די דומים. לא היית מאבד 400-300 חיילים, מה שהחזיק אותו זה להישאר על הכיסא. מי שהפסיק את המלחמה זה טראמפ"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.פשוט אידיוט, ערוץ בזוי. (ל"ת)דודי 11/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.מי האלמוני שמבלבל את המוח (ל"ת)יעקב ל 10/2025/19הגב לתגובה זו0 0סגור



