תקשורת ומדיה
מזל טוב: העיתונאי המפורסם התארס לבת זוגו בת ה-19
העיתונאי ואיש הרשת ידידיה אפשטיין, כתב אתר החדשות חמ"ל, התארס אמש לבת זוגו אסתר פיליאבין אחרי כ-4 חודשי הכרות: "הלב שלי שלם"
אפשטיין, ששיתף ברשתות החברתיות את תמונת הצעת הנישואים לפיליאבין, שנעשתה בכריעת ברך ועל רקע בלונים ושלט marry me, כתב: "הלב שלי שלם".
בעוד שרובם המוחלט של העוקבים התרגשו עבור העיתונאי וברכו את הזוג הצעיר - שאגב אינו שומר נגיעה - היה גם מי שהעיר לאפשטיין על אימוץ מסורות וסממנים זרים. "זו הצעת נישואין בסגנון של גויים!", כתב פרופ' אמיר חצרוני.
אפשטיין, בן ה-20, שגדל בירושלים למשפחה חרדית, החל את הקריירה העיתונאית שלו בגיל 15 אז הפך לתופעת רשת. העיתונאי, המזוהה עם הימין, הועסק בעבר בחדשות 14 וכיום הוא משמש ככתב שטח ותחקירים של חמ"ל ומתמקד בחשיפת מחבלים ערבים בפוטנציה. איש התקשורת הצעיר אף מחזיק בקבוצות ווטסאפ וטלגרם של עשרות אלפי עוקבים.
עוד ב-
כזכור, אפשטיין עלה לאחרונה לכותרות לאחר ששיתף כי אחיו נחמיה וחברו נכלאו בגרמניה כשניסו להבריח 50 קילו גת למדינה. על פי פרסומים מעודכנים בנושא, הרשויות הגרמניות החליטו לגרש את השניים בתום חודשיים במעצר ולהכניסם לרשימה השחורה של מי שכניסתם למדינה תיאסר מעכשיו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



