תקשורת ומדיה
אדל בספלוב שמה סוף לשמועות: "היא לא הייתה צריכה להזמין אותי"
אור לוזון ערכה חנוכת בית חגיגית, יחד עם אביה עמוס שקבע לה מזוזה, תוך שיתוף סטוריז והצגת את הדירה החדשה בצפון תל אביב, מי שלא הייתה נוכחת היא חברתה אדל בספלוב - שכעת מגיבה על היעדרותה ומספרת על המשבר ביחסים
ביום חמישי האחרון ערכה אור לוזון חנוכת בית לדירתה החדשה בצפון תל אביב, באחד האזורים היקרים בעיר. אביה של לוזון שהוא גם בעל הדירה הגיע במיוחד כדי לקבוע לה מזוזה, והאירוע כולו תועד מכל זווית. לוזון אף שיתפה סטורי שבו היא מנשקת את המזוזה וכתבה: "ישתבח שמו לעד. בית ראשון שלי. תודה לאלוהים ועמוסי".
הדירה החדשה, שהיא לא פחות ממפוארת, בבעלות אביה של אור, איש העסקים עמוס לוזון, ומציעה את כל הפינוקים למי שיכול להרשות לעצמו. לצד הצילומים והסטוריז, נזכיר שלוזון בת ה-30 חוגגת את הבית החדש עם בן זוגה החדש, בן שטרנליכט, בן 25, שעומד לבלות זמן רב בדירה.
עם זאת, יכול להיות שעם התחושות החיוביות היו גם כאלה שהן לא שלמות, זאת לאחר היעדרות של חברתה הטובה, אדל בספלוב ושמועות רבות שצצו לאחר אי ההגעה לחנוכת הבית.
בספלוב מסרה את תגובתה בקשר להיעדרותה: "אני אוהבת אותה מאוד. אנחנו לא חברות כבר תקופה. יצא לה בית מושלם, אבל היא ממש לא צריכה להזמין אותי. אנחנו לא חברות הרבה זמן".
עוד ב-
כך בעצם אנו מבינים ועדים לראשונה על קרע ביחסים בין שתי הכוכבות שעד לא מזמן היו חברות טובות ביותר.אדל בספלוב
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



