תקשורת ומדיה

נפתלי בנט בפדיחת ענק: זה התיעוד החריג של ראש הממשלה לשעבר

בעוד אזרחי ישראל ממתינים לתגובתו של רה"מ נתניהו ביחס לחוק הגיוס, יועציו של נפתלי בנט פרסמו בטעות גרסה לא ערוכה של ההצהרה שלו המכילה התייחסות לסוגיה הבוערת | צפו
מערכת ice |  1
נפתלי בנט (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
בעוד ראש הממשלה בנימין נתניהו ממשיך להתעכב עם פרסום הצהרתו המוקלטת, נפתלי בנט שיתף הערב (שלישי) בעמדתו ביחס לחוק הגיוס שאותו הגיש ח"כ בועז ביסמוט, המשמש כיו"ר ועדת חוץ וביטחון.
במהלך ההצהרה, נחשפו אזרחי ישראל לפדיחה שביצעו אנשיו של נפתלי בנט, יו"ר מפלגת "בנט 2026". יועציו של ראש הממשלה לשעבר העלו בטעות גרסה לא ערוכה של ההצהרה שלו סביב חוק הגיוס ובה הוא נראה כי הוא מקליט את המשפט הראשון. לאחר מכן, בנט עוצר ומעיר לאנשיו: "חבר'ה, מההתחלה. ביקשתי בלי". לאחר מכן, נשמע קולו של אחד מיועציו של בנט ברקע אשר מעיר לו: "יותר אנרגיה על הוואן". 
בהצהרה שפורסמה לציבור, התייחס נפתלי בנט לסערת חוק הגיוס של חבר הכנסת בועז ביסמוט ואמר: "ב-7 באוקטובר, מחבלי חמאס השפלים פתחו במתקפת פתע במהלכה הם רצחו, אנסו, וחטפו מעל 1400 ישראלים".
עוד הוסיף בנט: "מטרתם הייתה לא רק לפגוע בנו פיזית, אלא גם לשבור את רוחנו. כל מערכות המדינה קרסו, אך באותן שעות ממש עם ישראל התגלה כעם של אריות. ישראלים מכל רחבי הארץ דהרו דרומה לתוך התופת כדי להציל את אחיהם ואחיותיהם.
כעת עם תום המלחמה, אנחנו נדרשים לשנים של שיגרה מבצעית מוגברת אנו נדרשים לשנים של שיגרה מבצעית מוגברת. לצה"ל חסרים כרגע כ-20,000 חיילים. יש רק שתי אפשרויות: לגייס את אחינו החרדים כדי לתת כתף, או לגזור על המילואימניקים שלנו עוד כ-120 ימי מילואים בשנה באופן קבוע".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פדחת בקדחת (ל"ת)
    בנטיטו 12/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור