תקשורת ומדיה

רוני מאנה זועם על נתניהו: "למה לחרטט??"

איש הנדל"ן תוקף את ראש הממשלה לאחר שהבטיח להחזיר את הילדה היימנוט קסאו, שנעדרת מאז חודש פברואר 2024. מאנה כתב על המשפחה: "מסכנה שהחיים שלהם נגמרו"
מערכת ice |  1
בנימין נתניהו, רוני מאנה (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג, אור גפן)
איש העסקים הישראלי, רוני מאנה, שהיה חבר קרוב של משפחת נתניהו בעבר, תוקף את ראש הממשלה לאחר ציוץ שהוציא בנוגע לילדה שנחטפה היימנוט קסאו. בציוץ בעמוד ה-X של ראש הממשלה נכתב: ראש הממשלה נתניהו אמר לבני המשפחה: ״אני אכנס לנושא באופן אישי. אנחנו נחזיר אותה״.
אלא שרוני מאנה הטיל ספק בדברי נתניהו. בציוץ ברשת X הוא כתב בתגובה: "למה לחרטט ?? איך תחזיר אותה? עד עכשיו ידעתם איפה היא ולא החזרתם? ככה זה ביבי, אתה נכנס אליו עם בעיה הוא מסדר הכל. איך שאתה יוצא מפתח דלתו הוא שכח מזה". מאנה הוסיף כי כתב את התגובה רק בגלל שלדעתו "מדובר במשפחה מסכנה שהחיים שלהם נגמרו". 
 

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מי זה
    מושון 01/2026/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מי זה המאנה הזה ומה הוא בדיוק תרם לחיים פה ?
    סגור