תקשורת ומדיה
רני רהב מתפוצץ על המתנחלים: "די לטרור היהודי, די, די, די"
איש יחסי הציבור המוכר לא נשאר אדיש לדיווחים על מותם של 6 ערבים במהלך עימותים ביהודה ושומרון. בפוסט חריף בחשבון ה-X שלו, תקף רהב את האירועים האחרונים: "רוצחים וטרוריסטים יקבלו את עונשם, אבל לא חפים מפשע"
איש יחסי הציבור רני רהב, דמות מוכרת ובולטת בנוף התקשורתי והווירטואלי בישראל, ידוע כמי שאינו חושש להביע את דעתו באופן נחרץ ופומבי. הנטייה הזו מובילה אותו לא פעם ללב סערות ול"מלחמות רשת" מול גולשים ואנשי ציבור, לרוב סביב נושאים פוליטיים נפיצים שמעסיקים את החברה הישראלית.
הפעם בחר רהב להתייחס לכתבה שהתפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות", העוסקת בדאגה הגוברת בפיקוד מרכז לנוכח ריבוי העימותים בין מתנחלים לערבים ביהודה ושומרון. על פי הדיווח, במסגרת אותם עימותים נהרגו שישה פלסטינים, ובמערכת הביטחון חוששים כי האירועים הללו פוגעים בריכוז המאמץ ובהליכי המלחמה מול איראן.
רהב לא נותר אדיש לפרסומים הללו וכיוון את ביקורתו ישירות כלפי גורמים קיצוניים בקרב המתנחלים. בפוסט שפרסם בחשבון ה-X שלו (טוויטר לשעבר), כתב רהב בכאב: "די לטרור היהודי, די, די, די. לא להרוג חפים מפשע".
בהמשך דבריו הבהיר רהב כי יש להבחין בין פגיעה במחבלים לבין פגיעה באזרחים שאינם מעורבים. "רוצחים וטרוריסטים יקבלו את עונשם, אבל לא חפים מפשע, די", סיכם איש יחסי הציבור את דבריו, שעוררו כצפוי תגובות רבות ברשת.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.היגיוןליברמן 03/2026/09הגב לתגובה זו0 0ואף מילה על המחבליםסגור
-
3.אני רהבברדוגו 03/2026/09הגב לתגובה זו0 0אתה נראה כמו שאחד שעומד להתפוצץ.סגור
-
2.אליםנשים 03/2026/09הגב לתגובה זו1 0אתה איש אלים תיתבישסגור
-
1.שילך כפרה על המתחליםנמאס מרני רהב 03/2026/09הגב לתגובה זו1 0נמאס מרני רהב די די דיסגור



