תקשורת ומדיה

יריב אופנהיימר: "עיתונאים ופרשנים שצריכים לעשות חשבון נפש"

פעיל השמאל תקף את התקשורת על התנהלותה בעשרת הימים הראשונים למבצע "שאגת הארי"
מערכת ice | 
יריב אופנהיימר (צילום יוטיוב/ הידברות)
פעיל השמאל הפוליטי ולשעבר דירקטור כללי בתנועת "שלום עכשיו", יריב אופנהיימר התייחס לפרשנויות של חלק מהעיתונאים והפרשנים בתקשורת הישראלית במהלך עשרת הימים הראשונים של מבצע "שאגת הארי".
"יש הרבה מאוד עיתונאים ופרשנים שצריכים לעשות חשבון נפש על סיקור עשרת הימים האחרונים", כתב בחשבון ה-X שלו.
 
פעיל השמאל אמר כי הם סיפרו לציבור שקרים וכי הפלת המשטר האיראני היא אינה מטרה הגיונית: "כל מי שדברר את 'הפלת המשטר' כמטרה הגיונית וסיפר לציבור מעשיות מהיד של נתניהו, צריך להתבייש".
אמש (שני), אופנהיימר התייחס לטיסתה של השרה מאי גולן לניו יורק יחד עם צוות הרשות לקידום מעמד האישה, על מנת לייצג את ישראל בכנס ה-CSW השנתי באו"ם. "במדינה מתוקנת מאי גולן לא הייתה יכולה לצאת מהארץ גם בלי מלחמה. עד שלא תתייצב לחקירה", כתב בחשבון ה-X.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה