תקשורת ומדיה
פאולה: "לא יכולה לשבת באולפן כשיש מעליי את הכותרת 'ביחד ננצח'"
פאולה רוזנברג התייחסה לביקורת נגדה ונגד בעלה על הרילוקיישן לקפריסין והודיעה: "הערכים שכרגע מנהלים את המדינה לא מאפשרים לי להמשיך לחיות בארץ". במקביל, אשת התקשורת סיפרה על השיחה שקיימה עם בעלה ביחס לקריירה של השניים בערוץ 12
אשת התקשורת פאולה רוזנברג, אשר הובילה יחד עם בעלה ליאון תוכניות בוקר בקשת 12, עוררה שיח ציבורי רחב היקף בישראל לאחר שסיפרה כי החליטה לעזוב את הארץ יחד עם משפחתה ולהתגורר בקפריסין. אותה החלטה משמעותית שקיבלו הזוג המפורסם נובעת מאירועי ה-7 באוקטובר והדאגה לחיי ילדיהם.
בריאיון ל"פנאי פלוס", סיפרה רוזנברג על ההחלטה להיפרד מישראל ולהתגורר בלרנקה שבקפריסין. "אני, פאולה רוזנברג, אזרחית ישראל, חיה בלרנקה. הערכים שכרגע מנהלים את המדינה לא מאפשרים לי להמשיך לחיות בארץ. ראיתי שבטקס הממלכתי בארץ המנחה מגי טביבי ציטטה את לוסי די ז"ל, ואמרה עדיף למות בארץ מאשר לחיות מחוצה לה'. מישהי כתבה בפייסבוק: 'תגידו את זה לאח שלי שאיבד את הבן שלו, הוא היה ממש רוצה שהבן שלו יהיה עכשיו ברילוקיישן ולא מתחת לאדמה".
על הביקורת שספגו פאולה וליאון רוזנברג בעקבות הרילוקיישן לקפריסין, היא אמרה: "באיזה מקום אומרים שמי שעוזב את המדינה הוא בוגד? במקום שבו צריכים אותך, במקום שבו המדינה היא כבר לא אמצעי להגן על האזרח, אלא האזרח הוא כלי לשימוש השלטון".
כאמור, פאולה וליאון רוזנברג נהגו להגיש יחד תוכניות בוקר בערוץ 12 שזכו לנתוני רייטינג די מרשימים. בעקבות המצב הביטחוני ואי ההסכמה עם הערכים שקידמה המדינה בצל המלחמה, השניים החליטו שלא להמשיך בעבודתם בגוף התקשורת. "אמרתי לליאון שאני לא אצליח לחזור לשדר בטלוויזיה, כי אני לא יכולה לשבת באולפן כשיש מעליי את הכותרת 'יחד ננצח'. הכותרת הזאת בעייתית מבחינתי כי זה שימוש מניפולטיבי. זה ההמשך של 'אחים אנחנו אז אל תתלוננו על זה שאנחנו עושים לכם אביוז'".
עוד ב-
במהלך הריאיון התייחסה רוזנברג גם ליחסיה עם בעלה ליאון, שלא פעם זכו לביקורת מצד הצופים והצופות. "היום אני יכולה להגיד שלשמחתי אני וליאון הצלחנו להרוס מהיסוד את כל התשתיות העקומות שהיו לנו לאורך השנים. היו דינמיקות שאני לא רוצה לאחל לאף אחד, שונות לגמרי ממה שהצופה על המסך יכול לחשוב. היו הרבה מקומות שבהם אני הייתי הצד המרצה אבל לא ידעתי שאני הצד המרצה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(12):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
11.יורדים הם תמיד יורדים...יניב 05/2026/25הגב לתגובה זו0 0מה כבר אפשר לצפות ממישהו שקוראים לה פאולה, והתחתנה עם ליאון... מתאימה להם ארץ זרה... חגגו שבועות באופן הכי ישראלי שיש, רק בלי המדינה והישראלים, ובעיקר בלי המציאות... יורדים, זה תמיד אותו דבר, יורדים ומסבירים שכולם דפוקים, חוץ מעצמם, לא מסוגלים להבין שהמציאות מורכבת וצריך להיות נאמנים וחזקים לערכים, ולא לפולקלור ישראלי...סגור
-
10.מהממים אוהבים אותכם ,אנשים קנאים ועוקצים אחד את.השני בג (ל"ת)מישהי 05/2026/04הגב לתגובה זו0 3סגור
-
9.את מי אני מאשיםאורח פורח 05/2026/03הגב לתגובה זו0 0לא מאשים אותה, מאשים את בעלה הנמושה שמפחד מהצל של עצמו. אם היה מספק אותה במיטה, הייתה מפסיקה לדבר שטויות ולחפש נקניקייה קפריסאית.סגור
-
8.שלום ולא להתראותשש 05/2026/02הגב לתגובה זו2 3מי רוצה אותך פה בכללסגור
-
7.ביחדננצח 05/2026/02הגב לתגובה זו2 1יאללה עופי. ואל תחזריסגור
- טען עוד
-
6.ברוך שפטרנו מעונשו של זהZB 05/2026/01הגב לתגובה זו3 1לפי השמועות האוכלוסיה החדשה בקפריסין ביקשה לשנות לקפריזהסגור
-
5.מסכן בעלך. שמישהו יחלץ אותו ממך.ניצול מחנה פאולה 05/2026/01הגב לתגובה זו2 2למי אכפת אם עזבת? בשביל האתגר, זייפי את מותך. תראי אם למישהו אכפת.סגור
-
4.אולפן? מי רוצה אותך ? את חיה בסרט. סתמי ותעלמי. (ל"ת)יובל 04/2026/30הגב לתגובה זו7 2סגור
-
3.בבקשה אל תחזרי לארץ... לעולם. (ל"ת)יהודה קפלן 04/2026/30הגב לתגובה זו9 3סגור
-
2.תעשו טובה לכולנויוני 04/2026/30הגב לתגובה זו8 3תישארו שם.סגור
-
1.שלום ולא להתראות (ל"ת)עם ישראל: זה הדדי.. 04/2026/30הגב לתגובה זו6 1סגור
-
אל תחזרו. לא רוצים פחדניםאורנית 05/2026/03הגב לתגובה זו0 0לא רוצים אתכם פה כלל. שבו בין הגוייםסגור



