תקשורת ומדיה

פאולה: "לא יכולה לשבת באולפן כשיש מעליי את הכותרת 'ביחד ננצח'"

פאולה רוזנברג התייחסה לביקורת נגדה ונגד בעלה על הרילוקיישן לקפריסין והודיעה: "הערכים שכרגע מנהלים את המדינה לא מאפשרים לי להמשיך לחיות בארץ". במקביל, אשת התקשורת סיפרה על השיחה שקיימה עם בעלה ביחס לקריירה של השניים בערוץ 12
מערכת ice |  4
פאולה וליאון רוזנברג (צילום Magma Images, מסך קשת 12)
אשת התקשורת פאולה רוזנברג, אשר הובילה יחד עם בעלה ליאון תוכניות בוקר בקשת 12, עוררה שיח ציבורי רחב היקף בישראל לאחר שסיפרה כי החליטה לעזוב את הארץ יחד עם משפחתה ולהתגורר בקפריסין. אותה החלטה משמעותית שקיבלו הזוג המפורסם נובעת מאירועי ה-7 באוקטובר והדאגה לחיי ילדיהם. 
בריאיון ל"פנאי פלוס", סיפרה רוזנברג על ההחלטה להיפרד מישראל ולהתגורר בלרנקה שבקפריסין. "אני, פאולה רוזנברג, אזרחית ישראל, חיה בלרנקה. הערכים שכרגע מנהלים את המדינה לא מאפשרים לי להמשיך לחיות בארץ. ראיתי שבטקס הממלכתי בארץ המנחה מגי טביבי ציטטה את לוסי די ז"ל, ואמרה עדיף למות בארץ מאשר לחיות מחוצה לה'. מישהי כתבה בפייסבוק: 'תגידו את זה לאח שלי שאיבד את הבן שלו, הוא היה ממש רוצה שהבן שלו יהיה עכשיו ברילוקיישן ולא מתחת לאדמה". 
על הביקורת שספגו פאולה וליאון רוזנברג בעקבות הרילוקיישן לקפריסין, היא אמרה: "באיזה מקום אומרים שמי שעוזב את המדינה הוא בוגד? במקום שבו צריכים אותך, במקום שבו המדינה היא כבר לא אמצעי להגן על האזרח, אלא האזרח הוא כלי לשימוש השלטון".
כאמור, פאולה וליאון רוזנברג נהגו להגיש יחד תוכניות בוקר בערוץ 12 שזכו לנתוני רייטינג די מרשימים. בעקבות המצב הביטחוני ואי ההסכמה עם הערכים שקידמה המדינה בצל המלחמה, השניים החליטו שלא להמשיך בעבודתם בגוף התקשורת. "אמרתי לליאון שאני לא אצליח לחזור לשדר בטלוויזיה, כי אני לא יכולה לשבת באולפן כשיש מעליי את הכותרת 'יחד ננצח'. הכותרת הזאת בעייתית מבחינתי כי זה שימוש מניפולטיבי. זה ההמשך של 'אחים אנחנו אז אל תתלוננו על זה שאנחנו עושים לכם אביוז'".
במהלך הריאיון התייחסה רוזנברג גם ליחסיה עם בעלה ליאון, שלא פעם זכו לביקורת מצד הצופים והצופות. "היום אני יכולה להגיד שלשמחתי אני וליאון הצלחנו להרוס מהיסוד את כל התשתיות העקומות שהיו לנו לאורך השנים. היו דינמיקות שאני לא רוצה לאחל לאף אחד, שונות לגמרי ממה שהצופה על המסך יכול לחשוב. היו הרבה מקומות שבהם אני הייתי הצד המרצה אבל לא ידעתי שאני הצד המרצה".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    אולפן? מי רוצה אותך ? את חיה בסרט. סתמי ותעלמי. (ל"ת)
    יובל 04/2026/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    בבקשה אל תחזרי לארץ... לעולם. (ל"ת)
    יהודה קפלן 04/2026/30
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 2.
    תעשו טובה לכולנו
    יוני 04/2026/30
    הגב לתגובה זו
    1 0
    תישארו שם.
    סגור
  • 1.
    שלום ולא להתראות (ל"ת)
    עם ישראל: זה הדדי.. 04/2026/30
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור