תקשורת ומדיה
בגיל 32 - כתבת חדשות 13 מתחתנת: "עוד רגע אני כלה"
העיתונאית נריה קראוס שיתפה תמונות חגיגיות ממסיבת הרווקות שלה ימים ספורים לפני החתונה עם בן זוגה, והפתיעה את העוקבים עם תיעוד משותף לצד נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ
נריה קראוס (32), כתבת החוץ של חדשות 13, צפויה לחגוג בקרוב את היום המאושר בחייה ולהפוך לרעייתו של הסופר עידו גפן. בפוסט שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, הודיעה אשת התקשורת כי בעוד מספר ימים תיערך החתונה וסיפקה הצצה למסיבת הרווקות שקיימה עם חברי הקרובים.
"עוד רגע אני כלה. מסיבת רווקות, מוקפת בבחירות הכי טובות שלי בחיים – החברים והחברות האהובים שלי שהם שמש עלי אדמות", כתבה קראוס. לצד זאת, העיתונאית שיתפה בכמה תמונות מהאירוע החגיגי שערכה, ובין היתר ניתן להבחין בתמונה משותפת שלה עם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ.
כזכור, בדצמבר 2024 נריה קראוס התארסה לבן זוגה הסופר עידו גפן. ההצעה המרגשת התקיימה בטוסקנה שבאיטליה. נריה קראוס העלתה לאינסטגרם תמונות מההצעה, וכתבה: ״את שאהבה נפשי״.
כזכור, בדצמבר 2024 נריה קראוס התארסה לבן זוגה הסופר עידו גפן. ההצעה המרגשת התקיימה בטוסקנה שבאיטליה. נריה קראוס העלתה לאינסטגרם תמונות מההצעה, וכתבה: ״את שאהבה נפשי״.
עוד ב-
בדומה לעיתונאים רבים, את שירותה הצבאי עשתה נריה קראוס בגלי צה"ל. לאחר שחרורה מצה"ל, היא הצטרפה כרכזת כתבים לדסק החדשות של ידיעות אחרונות. בשנת 2017 היא הצטרפה ככתבת בתוכנית "הכל כלול" של ערוץ 10. מנובמבר 2019 היא החלה לשמש כעורכת התרבות של חדשות 13. לאחר שנים רבות בחברת החדשות, אשת התקשורת מונתה לשליחת חדשות 13 בארה"ב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



