תקשורת ומדיה
נאור ציון מזהיר את אדוה דדון: "נוכלת, בקרוב כולם יידעו את האמת"
נאור ציון העביר מסר דרמטי לאדוה דדון, זאת בטענה כי בקרוב יחשוף בסרט דוקו חדש מעשים חמורים שביצעה לכאורה מאחורי הקלעים: "חכי חכי, אדוה דדון. בקרוב כל עם ישראל יתוודע לדברים שאת עשית"
השחקן והבמאי נאור ציון, אשר עסוק בימים אלו בצילומי סרט דוקומנטרי על נשות התקשורת אופירה אסייג ואדוה דדון, ממשיך לעדכן את מעריציו ברשתות החברתיות בפרויקט האישי שעליו הוא עובד מזה חודשים ארוכים.
אמש (רביעי) שודרה בערוץ 12 כתבת התחקיר של העיתונאית אדוה דדון, במסגרתה היא חשפה את זהותו של נוכל שעקץ ישראלים רבים וגנב מהם כספים על דירות שמעולם לא היו שייכות לו.
נאור ציון, שנחשף לכתבה שהובילה דדון בערוץ 12 במהלכה היא התעמתה עם אותו אדם, תקף את אשת התקשורת המוכרת ופנה אליה במסר דרמטי: "חכי חכי, אדוה דדון. רודפת אחרי נוכלים, כל הכבוד לך. אבל חכי חכי, שיתגלה לעולם מה את עשית בלי שאף אחד ידע. חכי חכי, אדוה דדון הפוסלת במומה.
חכי חכי, אדוה דדון, שתסבירי למה מה שלך מותר, לי אסור? למה כשחוקרים עלייך את נלחצת ועושה הכל כדי להוריד את זה מהמסכים? למה מה שלך מותר, אדוה דדון, לאחרים אסור? לך ולחברה שלך אופירה אסייג".
הקומיקאי המפורסם המשיך בדבריו והכריז כי בקרוב יתפרסם סרט הדוקו שלו, שיכלול לטענתו טענות חמורות לכאורה כנגד אופי התנהלותן של אופירה אסייג ואדוה דדון, המשמשות כמגישות בכירות בחברת החדשות 12.
עוד ב-
"חכי חכי, אדוה דדון, כי בקרוב כל עם ישראל יתוודע לכל הדברים שאת עשית. תרדפי אחריהם עד מחר, הנוכלת הגדולה מכולם אדוה דדון. בקרוב כולם יידעו עלייך את האמת במלואה", אמר נאור ציון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.נאור ציוןלימור אליהו 06/2026/12הגב לתגובה זו2 0נאור ציון , תשמע לעצתי לך לפסיכיאטר ,קבל עזרה , לבסוף תגיע למוסד סגור.סגור
-
4.הבנאדם הזה בדיחהשני 06/2026/12הגב לתגובה זו2 0לך תטפל בשגעונות שלך אתה איש אלים וזה ידוע לכולם הדיבור שלך עברייני וכל סרטון שלך מחזק את זה שאתה לא בקו השפיותסגור
-
3.אדווה דדון היא נוכלת!!!נכון!!! 06/2026/11הגב לתגובה זו0 4אשריך נאור ציון. תראה לכולם כמה היא עבריינית!!סגור
-
2.אפשר לקצר את התחקירים שלה?אילנה 06/2026/11הגב לתגובה זו0 1חצי שעה של שידור על איזה נוכל . אי אפשר כבר לראות אותה חצי שעה...אייטם שולי של דקה הופך לשידור של חצי שעה. מבינה שאת דוחפת את עצמך אבל דייייייייסגור
-
1.מדובר במצחיקול מן העבר. אדם מריר, מתוסכל ובעיקר אלים. (ל"ת)עומרי 06/2026/11הגב לתגובה זו3 0סגור



