תקשורת ומדיה

שליחי כאן 11 למונדיאל נגנבו: "הבטיחו לבדוק במצלמות"

צוות השידור הישראלי שנשלח לסקר את המשחק בין ברזיל להאיטי חווה אירוע חריג במיוחד, כאשר גילה כי בגדים וציוד יקר ערך נלקחו מתוך אזור התקשורת באצטדיון: "בדרך כלל המקום אמור להיות בטוח"
כאן 11 (צילום פלאש 90/ חיים גולדברג)
אחת הנבחרות המסקרנות במונדיאל היא ברזיל שפתחה את הטורניר בצורה מאכזבת מבחינתה כשבמשחק הבכורה שלה סיימה ב-1:1 מול מרוקו. הנבחרת הדרום אמריקאית פגשה הלילה (בין שבת לראשון) את נבחרת האיטי ורצתה לנצח, והיא עשתה את זה בצורה משכנעת מאוד עם 3 שערים לרשת של הנבחרת הקטנה.
בין רגעי הכדורגל האדירים, צוות השידור הישראלי שנשלח מטעם כאן 11 לסקר את המשחק, חווה גם רגעים פחות טובים. שדר הכדורגל דור הופמן חשף כי לאחר המשחק במרכז התקשורת, הציוד האישי של הצוות נגנב מתוך המתחם. "חזרנו פה למתחם של התקשורת, כל הבגדים נלקחו. עכשיו הביאו את המאבטח לחפש במצלמות", סיפר השדר בסרטון סיכום המשחק שהעלה לחשבון הטיקטוק שלו.
הופמן המשיך: "הם לוקחים מאיתנו פרטים כדי לבדוק את זה. לטענתם הם יבדקו את בימים הקרובים". השדר נשאר ספקטי וטען: "אני אומר החולצה שלי כבר בהאיטי".
 
@dor_hoffman עלילות פילדלפיה. ברזיל - האיטי, תאי בריבו, שכטר ובן שהר, הפגישה עם הפודיום, ופרשת הגניבה שטלטלה אותנו. #מונדיאל #כדורגל #כאן11 @כאן @Hapodium ♬ צליל מקורי - dor hoffman

על הציוד שנגנב: "גנבו לי בגדים, לבן שהר את הבגדים, לאיתי שכטר חליפה מלאה. כל מיני מתנות קיבלנו גם לקחו לנו. הזיה". הופמן סיפר כי זו הפעם הראשונה שדבר כזה קורה לו במהלכו של טורניר גדול: "לא קרה לי, הייתי במונדיאל, באולימפיאדה, ביורו. בדרך כלל המקום של התקשורת אמור להיות בטוח אך לא הפעם".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    אמריקה ורסנו אמריקה. (ל"ת)
    סי.ג.ר 06/2026/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    כמו הפקרת נשק (ל"ת)
    מושי 06/2026/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור