תקשורת ומדיה

בן כספית נטש בזעם את השידור וחטף: "מצאנו לו מחליף"

ינון מגל ובן כספית מגישים מיזה 7 שנים תוכנית משותפת ברדיו. אמנם בין השניים קיימים פערים קיצוניים בדעות הפוליטיות, אך כמעט תמיד הם מצליחים להעביר זאת בצורה נעימה. עד הבוקר שבו נאלץ כספית לנטוש בזעם
בן כספית, ינון מגל (צילום מסך קשת 12, פלאש 90/ אריה לייב אברמס)
צמד מגישי הרדיו, בן כספית וינון מגל, מגישים זה לצד זה כבר למעלה מ-7 שנים ברדיו 103FM. בין השניים יש פערים פוליטיים רציניים, מה שסיפק לאורך השנים לא מעט דרמות בשידור חי, ויכוחים סוערים וכותרות מפה ועד אין סוף. 
מה שקרה הבוקר (רביעי) במהלך התוכנית המשותפת שלהם, לא קרה מעולם, מה שמעיד על העלייה של השוני הפוליטי ביניהם רמה אחת למעלה. מה שקרה במהלך השידור, גם לבן כספית לעזוב הכל, לקום וללכת ואף להכניס אורח מפתיע במקומו לתוכנית. 
הכל התחיל כשכספית בחר לענות למגל על אחת מטענותיו, תוך שהוא מכנה אותו "עבד קטן", כעקיצה ליחסים של מגל עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. אלא שמגיש "הפטריוטים" לא נשאר חייב והחזיר אש לעבר כספית. מגל כינה אותו "תולעת", מה שהפך מהר מאוד לריב קולני ותקיף שהביא את מגל עד לכדי נטישה של האולפן והשארה של מגל לבד עם המרואיינים הבאים. 
לאחר כמה ראיונות שנוהלו רק על ידי ינון מגל, המגיש ניסה להבין איך בכל זאת ממשיכים את התוכנית. אלא שבאותו רגע, הוא הבחין במסדרון באייל ברקוביץ' ומיהר להזמין אותו להחליף את כספית: "תביאו את ברקו, שבן יראה שיש לו מחליף", אמר. לאחר שהוסבר לברקוביץ' מה בדיוק קרה, הוא לא פספס את ההזדמנות לשלוח עקיצה לכספית ואמר לו: "בן אני כועס עליך שמזה נעלבת".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    ינון מגל עושה את התוכנית. איש אמת לעומת הרעיל והמרעיל. (ל"ת)
    הילה 06/2026/24
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור