תקשורת ומדיה
רני רהב עולב במשפחתו של חבר הכנסת: "אין לכם מה להתגאות בו"
אישור החוק להחלשת היועץ המשפטי לממשלה אמש בכנסת הגיע לטונים צורמים במיוחד ברשתות החברתיות. יחצ"ן העל רני רהב הבחין בבני משפחתו של יו"ר ועדת החוקה שהגיעו לתמוך בו ברגע ההצבעה – ויצא למתקפה: "הוא בושה" | כל הפרטים
הדרמה הפוליטית במליאת הכנסת סביב אישור החוק להחלשת היועץ המשפטי לממשלה בקריאה שנייה ושלישית - מהלך המוגדר על ידי רבים במערכת הפוליטית כאחד השינויים המשטריים מרחיקי הלכת מאז קום המדינה - עברה לפסים אישיים ברשת.
במהלך ההצבעה הגורלית, הגיעו בני משפחתו של יו"ר ועדת החוקה, חוק ומשפט, חבר הכנסת שמחה רוטמן, כדי לשהות לצדו ולתמוך בו ברגעי ההכרעה. המצלמות של ערוץ הכנסת קלטו את בני המשפחה כשהם מחויכים ומאושרים לנוכח אישור החוק, אולם המראות הללו עוררו את זעמו של איש התקשורת והיחצ"ן רני רהב.
רהב, הידוע כמי שאינו מהסס להביע את עמדותיו הציבוריות בצורה חריפה ובלתי מתפשרת, העלה ציוץ חריף במיוחד לחשבון ה-X (טוויטר לשעבר) שלו, שבו פנה באופן ישיר לבנותיו ולאשתו של חבר הכנסת רוטמן.
"אבא שלכן ובעלך הוא הורס הדמוקרטיה הישראלית", תקף רהב בבוטות. "רק איש חושך כמוהו מעז להזמין את משפחתו לראות איך הוא הצליח להרוס את הדמוקרטיה הישראלית".
בהמשך דבריו החריפים העלה רהב טענות בנוגע לשירותו הצבאי של יו"ר ועדת החוקה וכתב: "אבא שלכן ובעלך, גברת רוטמן, עשה צבא חלקי, אבל שלח את גיבורי הציונות הדתית למלחמה. בושה. בושה. בושה. בושה. אין לכם במה להתגאות בו. הוא בושה לדגל ישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


